ben spoılerı beyaz yapmayı dusunuyorum bıraz ole kullandıktan sonra gorunume bakarak ortasını pıano black yaparız
Ortasi siyah daha guzel duruyor komple beyaz yapinca belli olmuyo ne oldugu okan alinca bakariz artik
En çok beyaz jant yakışmış
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...30989804/detay
bu nası olur erdem guzele benzıyo
yok okan metalik renk gri renk istemiyorum. yine beyaz olabilir , bronz olabilir , gold rengi olabilir.yada
iM Film Ryan´s Honda Civic SiR - YouTube
böyle bir jant
bu jantı beyaz boyayıncada guzel duru bence sekıl olarak guzel ayrıca vıdeodakı mugen kanatta orta sıyah olunca cok bellı etmıyo yapım asamasındanda foto beklıyorum boyanın
beyaz düşünüyorum bende jantları farklı bir model bakalım artık. ramazandan dolayıda gidemedim hiç bugun gidicem inşallah resimde çekerim. cumartesi yada pazartesi boyanacak inşallah
Güzel olmuş maşallah ama kendi fikrimi söylemek gerekirse bronz advan daha güzel olmuş.
standart renkleri çok görüyoruz farklılık yaratmak istiyorsan turuncu güzel olur. benimde aklımda hep turuncu jant vardı gittim yarışın son günü diye sarı buldum aldım. fena olmadı ama turuncu konusunda ısrarlıyım. beyazada turuncu güzel gider. birde kontrans renk olarak dikiz aynalarını ve kanatın bir kısmını turuncu yaparsan güzel olur.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)