aracı akınsal da gordum bızım dukkanın tam karsısında duruyordu hondacıdaydı :D masallahı var jantlar cok dıkkat cekıcı gercekten hos duruyor :) allah kaza bela vermesın :)
Printable View
aracı akınsal da gordum bızım dukkanın tam karsısında duruyordu hondacıdaydı :D masallahı var jantlar cok dıkkat cekıcı gercekten hos duruyor :) allah kaza bela vermesın :)
kardeşim sahin s1600 ile ne zman deniyoruz :D
kocaman maşallah burak kardeşim çok güzel bir araç...yapan güzel yapmıştı zamanında belli ki sende güzel bakıyorsun kazasız belası binmen dileğimle
her alanın bır emegı var Burak kardesım de cok guzel dokunuslar yaptı..bende cok para harcadım..tek bır kımsenın emegi yok yanı..her alan ıyı ısler yaptı aracta..sanslı aracmıs apachılerın elıne dusmedı:)
kartal mc de gormustum aracını daha once sıteden de gormustum.. gerçekten cok güzel ve ılgı cekıcı masaallah :)
jant 10 numaraymış
Maşallah kardeşim Allah kaza bela göstermesin :)
Ef'inde ayrı bir zevki var :) kazasız belasız sürüşler
Allah kaza bela göstermesin Maşallah :)
Yazmıcaktım yazayım hadi, bir jant mı koydum ? On takımı ne haldeydi cukurda kaza yaptık zannetmıyormuyduk ? :) bagaj yarısına kadar su doluydu sağ onden su alıyodu Araçta lpg sökülmüş söküldügüne dair proje yok senınde haberın yokmus boyle bi durumdan gittim proje çizdirmedim tam 1.ooo Lira hiç yoktan yere para verdım ve ne durumda oldugumu biliyodun? VR6 lip takan cok az vardı Ef'e noldu onuda bulduk jant deyip geçme onuda gittim sıfır lastik sıfır jant aldım nakit saydım Ölü fiyata jant aramadım ee bastık ettik kamber zart zurt 3 sabah akü takviye yaparak calıstırdık gittim akü kutup basına kadar sııfr akü aldım EEEE Çok emeğim var demek hakkımdır. birde fotograf koyarım anlaşılır zaten.
http://imageshack.us/a/img845/8230/41412.jpg
http://imageshack.us/a/img27/7003/35...6874117721.jpg
maşallah güzel araç
Masallah kazasiz belasiz :)
Masallah kardesım kazasız belassız
Herkese iyi dilekleri icin tesekkür ediyorum :)
maşallah gerçekten güzel görünüyor. VR6 karlık çok yakışmış