Merhaba
Aracı 1.5 ay önce aldım. 1.6 105 hp Powershift Çift Kavramalı otomatik şanzımana sahip.
![]()
Merhaba
Aracı 1.5 ay önce aldım. 1.6 105 hp Powershift Çift Kavramalı otomatik şanzımana sahip.
![]()
Maşallah, yalnız önünde eksik bişeyler varmış gib hissettim. Onun dışında on numara motor seçimi de güzel. Güzel jant ve yay ile eksiksiz durur.
Kaç ileri acaba şanzıman?
İzmir Otokoç'tan aldım, Akoto'da teslimat süresi uzundu.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim,araç 6 ileri. Önünde sizinde dediğiniz gibi birşey eksik güçlendirmek gerekiyor önden görüntüsünü. Ne yapabiliriz ki ?
Araca yay ve St jant alacağım. Üzerindekiler 15 inç. Ben 16 ST jant alacağım.
Bir an önce yay almak istiyorum. Hangi yay ı kullanmalıyım ki ?
arkadan güzel duruyor, stopardaki detaylar hoş gözüküyor ama önden çizgileri çok küt geldi bana. kazasız belasız, maşallah umarım hep bu şekilde kalır.
TR - B13
Vay be eskiden 1.6 sadece dizel ve tek kapı modelinde vardı hayırlı olsun güle güle kullanın bu denli dolu bi araca sunroof koymamalarına uyuz oluyorum
Kücük masserati hayırlı olsun dizelmi araç ?
Titanium x normalde sunroff da olmalı focuslarda falan öyle bunlara neden yapmyorlar ki .
Yay+jant eksikliği giderir bence, ön tarafa yapılacak birşey aklıma gelmedi.
İstanbulda siyah tek kapı bi tane vardı onu çok beğenmiştim baktım ama bulamadım.
Fiesta güzeldir ama güle güle kullanın.
Teşekkür ederim. Normalde 207RC istiyordum çünkü 207 hdi kullanıyordum.
Fakat RC beni yakıt olarak üzecekti.
O yüzden görüntüsünü beğendiğim için Fiesta da karar kıldık.
Otomatik şanzıman vazgeçilmezimdi zaten.
O konudan anlamam hocam bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Performans olarak tatmin edici olmalı nasil memnun musunuz? Bu arada hayırlı olsun rengi cok Guzel maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)