jantı lastiği müzik sistemi vs üzerinde hazır halde almak ister misin :) tek parça boyalı en ufak sıkıntısı yok :)
kardeşim maşallah. yap yazılımı da geç o aslan şişkosunu :):)
Printable View
Teşekkür ederim çok sağol :)
Amin çok teşekkürler.
Vallahi B GT jantlarına çok benziyor ama arkadaşım olmayabilir diyor :)
Çok teşekkürler. Ben uzun zamandır arıyorum dediğin gibi birçoğu feleğin çemberinden geçmiş oluyor. Ben uzun araştırmalar sonucu sadece saksı düşmesinden dolayı ön kaputu değişmiş bi araç buldum onun dışında hiç kazası ve boyası yok :)
Hacı allah razı olsun sağolasın teşekkürler :D O jantların modelini cuma gününden beri bulacam bulacam dedin hala bulacaksın :D
Maşallah cillop :D
Hayırlı olsun kazasız belasız
Hemşerim hayırlı olsun :)
böyle temizlerden kaldı mı artık yahu:) maşallah varya renk duruş falan 10 numara kazasız belasız güle güle kullan:)
Maşallah, çok diri ve şık duruyor :)
Vectra jantı değil, onlar 16 ve 5 bijonlu. İrmscher'e bakındım da onlardan birinin de değil, Corsa B, Tigra ya da Astra F lerden birinin aksesuar jantıymış bence bu :)
maşallah,kazasız belasız günlerde olsun :)
Sağolasın timuçin teşekkür ettim hacı :D
Sağolasın kardeşim teşekkürler. Mersinlisin sanırım sende ? :)
Çok çok teşekkür ederim benim için beyazdan farklı olması önemliydi gönlümde kırmızı vardı ama gride içime çok sindi :) Temizlik konusunda illaki vardır dahada temizi iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler :)
Sağolasın levent teşekkürler :) Valla jantların tam olarak ne olduğunu çözemedik gitti bizde :confused:
Çok teşekkürler hepimize inşallah :)
4 bijon ve 16" olanları var ingiltere'de de, biraz araştırdım 15" olanını hiç görmedim :D
2 seneden beri takip ettiğim araba her ilan açıldığında arabam vardı alamadım.Çok güzel temiz bir araç kazasız belasız kullanın
kanka maşallah cok güzeeeel
kuzenımle konusuyorduk ne zaman konusu acılır dıye :) masallah cok guzel orjınal bı araba aldınız bız cok tıtız,temiz kullandık umarım bundan sonrada boyle gıder :)
Aruba blue daha güzel pampaaa :D Sağolasın kardeşim benim :)
Abi çok çok sağolasın :)
Çok sağolasın kardeşim :) Bizde çok titizlikle bakıp öylede kullanacağız uzun yıllar inşallah ;)
Anladım mersinde olduğun zamanlar katıl bize :)
Hayırlı olsun Maşallah çok güzel duruyor :)