Teşekkür ederim :)
Amin inşallah, teşekkürler :)
Damaaaaar :D Sağolasın hacı. senin bu arabayı almamda emeklerin büyük kardeşim hakkın ödenmez ;)
Printable View
hayirli olsun alican plaka cuk oldu :icon_tup:
Hayırlı olsun...
Maşallah ;)
kazasız belasız..
hayırlı olsun alican Allah kaza bela vermesin plaka da afilli olmuş :D
Alicannn ! Yakışır ;) güle güle bin çok temiz bir corsa :icon_tup:
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasiz kullanmayı nasip etsin :) On tamponda oturmamislik mı var bana mı öyle geldi?
kazasız belasız bin Alican maşallah güzel araç
Teşekkür ettim :)
Çok teşekkürler.
Sağolun, amin hepimize kazasız belasız.
Fatihim sağolasın allah razı olsun :D Yakışanı aldık ahaha :D
Abi çok çok sağolasın :) Tam kafama göre aldık bi tane :)
Teşekkür ederim. Evet tamponda ufak bi oturmamışlık var. Ilerleyen günlerde ilk iş onları düzeltmek olacak.
Hasan abi sağolasın çok çok teşekkürler :)
maşallahh beyazdan başka bir renk aramanız iyi olmuş gümüş gri çok başka :)
Devrem hayırlı uğurlu olsun inş.Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileklerimle..
masallah Alican, Allah kaza bela vermesin...
Hayirli ugurlu olsun alican kardesim umarim seve seve iii gunlerde kullanirsin ....... kilitsiz kadir
Foto dahi cekememistim tech e koymayi birak :)
Ozenle herseyinin Listesini hazirladim Egt Boost Vs 61 Yazilim Nasip Olmadi ?... Ae86 yuzunden Vazgectim :) yakanda Fotolarini Ekliyecegim insallah Yeni projem Daha dogrusu Tech De Ae Takipcileri Bilir Tr De Sayili Yapili Araclardan Biri Gene Bizde alican Kardesim e Nasip Oldu Corsa Bizede Nasip Oldu 86 :)
Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin. :)
Çok teşekkürlerrr :)
Çağrı sağolasın kardeşim benim :)
Koray sağolasın kardeşim.
Kadir sağolasın kardeşim güzel bi araba aldık senden. Seninde maaşallahın var gözün gibi bakmışsın bizde bundan sonra devam edeceğiz :)
Çok teşekkürler :)
hort olsun benden ya araştırrken denk geldim gt jant 16" 5 bijon olur vauxhall sayfalarınıda takip ediyorum ingiliz ama ordada denk gelmedim 12 yıllık vectra kullanıcısıyım hiç b kasa gt jant görmedim 4 bijon 15" orjinal duruyor hemde replica gibi de değil :D
Bana sitedeki levent söylemişti. ingiliz versiyonlarında bile nadir olarak bulunduğunu. Aldığım arkadaşta buraya üye oda zamanında özel siparişle getirildiğini bildirmişti :) Hatta levent bana jant içerisinde bir yazı olduğunu o yazıya bakmam gerektiğini o şekilde orjinal olup olmadığını anlayabileceğimizi söylemişti. O yazıda duruyor :)
Bari güncel olsun applerimizide taktık ayak üstü resimledik
http://i58.tinypic.com/rvvko8.jpg
maşallah kazasız belasız .)
Orjinal spec :icon_tup: Maşallah, kazasız belasız...
egzos olmamış, değiştir onu bence :)
tipini yakıştıramadım.irmscherin ucunu bulabilirsen tak, o daha çok yakışır :)
Evet irmscher çok daha muntazam oluyor aklıma yazdım sağolasın :)
ınstagramda da görüyorum , maşallah kazasız belasız..
Irmscher uç bulursanız bende arıyorum gençler. :)
Pazar günü Erdemlide ışıklardan Honda ile kalkışın bayağı iyiydi dostum, Maşallah aracına. :D
Maşallah emsallerine göre çok diri duruyor tekrar hayırlı olsun
Teşekkür ederim dostum. Allah kimseye kaza bela vermesin :icon_tup:
Hacı konuştuğumuz gibi kalabalık grup olarak mangala gittik tam senin bizi gördüğün esnada ortalık karıştı :D
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun :icon_tup:
Hayırlısı olsun cok güzel duruyor :)
maşallah kazsız belasız kulan inşallah...
Çok diri toplu. Maşallah. GT' ler de çok yakışmış ayrıca.