PEUGEOT 106 GTI
4. resımdkeı on jant ılgınc ya kazasız belasız kardesım
STP Nickli Üyeden Alıntı 4. resımdkeı on jant ılgınc ya kazasız belasız kardesım muahaha olm ne adamsın ya serkan maşallah çok güsel araç Allah kaza bela vermesin cemden daha güsel bakıyosun puahahaha
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
STP Nickli Üyeden Alıntı 4. resımdkeı on jant ılgınc ya kazasız belasız kardesım cep ile giderken çekmiş arkadaş biraz kaymış foto cümlemize kazasız belasız Selçuk kardeş
Bi arabanın her rengi mi güzel olur Maşallahh...
göki Nickli Üyeden Alıntı muahaha olm ne adamsın ya serkan maşallah çok güsel araç Allah kaza bela vermesin cemden daha güsel bakıyosun puahahaha eywallah Gökan abi Cem abi gbi bakamıyoruz, bakarmış gibi yapıyoruz
çok güzel bi 106.. tamponun eski hali daha hoştu sanki kazasz belasz
gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı çok güzel bi 106.. tamponun eski hali daha hoştu sanki kazasz belasz garaja girip çıkarken çok problem yaşıyordum mecburen sökmek zorunda kaldık. kısmetse yaza doğru takıcam ınsallah tekrardan
egzost çok kötü 106 gti a hiçbir zmn yuvarlak egzost yakışmaz
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı egzost çok kötü 106 gti a hiçbir zmn yuvarlak egzost yakışmaz SS im duruyor
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı egzost çok kötü 106 gti a hiçbir zmn yuvarlak egzost yakışmaz bırak bu işleri ya alem yuvarlak olmuş egsozamı takıldın
güzel araç kazasız belasız
cooook güzel araba allah kaza bela vermesın
Sarı 106 GTI diyorum ve ısrarla siyah jant diyorum...kazasız belasız kardeşim maşallah...
6. resim iiymş maşallah 2 sinede
http://www.serhanoto.comwww.ecufast.comhttp://www.servispasaoglu.com.tr
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı egzost çok kötü 106 gti a hiçbir zmn yuvarlak egzost yakışmaz + olarak tamponu mu değiştin Serkan naptın önceki daha seksiydi
SERKANS Nickli Üyeden Alıntı + olarak tamponu mu değiştin Serkan naptın önceki daha seksiydi evet abi tamponu değiştirdim garaj problemı yüzünden
kazasız belasız sarı sarı güzel duruyo
serkan demir Nickli Üyeden Alıntı SS im duruyor ss duruyosa talibim olm serkan biraz ornek al cem abinden adam evine giderken bozuk yol varsa arka mahalleden dolasıp gidiyo geri tak tamponu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları