kesınlıkle en guzel ıkı kasasından bırı aracın helekı o gaza bastıgında kasası nı sallaması ınsanı kendınden gecırıyor :) ufak bır egzozla ıse fenaa..... hayırlı ugurlu olsun
Printable View
kesınlıkle en guzel ıkı kasasından bırı aracın helekı o gaza bastıgında kasası nı sallaması ınsanı kendınden gecırıyor :) ufak bır egzozla ıse fenaa..... hayırlı ugurlu olsun
Hayırlı olsun yeni arabanız :)
Yeni resimler bekliyoruz.
FUR'la Türkiye şartlarında yaşanan kabir azabını 93' Grand Cherokee ile dindirdi!
Hocam hayırlı uğurlu olsun, yıllarca bindim. Çok enfes bir araç. Kazasız belasız, güle güle kullan.
güle güle kullan jipciğini:D kazasız belasız sayın Çiçek:)
Gazda ne yakar bilmiyorum benzinde 65 krs la 1.5 arası tüketimi var kullanıma ve trafige göre..
Yani günlük aman aman km yapılmıcaksa korkutucak bi tüketimi yok aslında tesekkür ediyorum..
Motor aynımıdır bi fikrim yok o konuda..Servis noktasında sıkıntı yok isin pri ustalarımız var.. :) Lpg takmayı düsünmüyorum tesekkür ediyorum..
Sendemi arazi moduna gectin.. :D
Gelicez onada gelicez sagolasın.. :)
Tesekkür ediyorum kankacım sagolasın..
Tesekkür ederim eklicem insallah..
hahaah iyimiss sevdim.. :D Sagolasın..
Senin cüsseyle jipcik bana göre 5+1 :D Sagol yavrumm..
Maşallah iyi seçim kazasız belasız..
furkan kimden aldıgını pm atsana plaka aşırı tanıdık geldi de :D
Maşalalh Furkan abi, geçen gün Media markt'in karşısında e5te gördüm aracı canlı güzel duruyor
Kazasız belasız
maşallah allah kaza bela vermesin Fur dan sonra bakalım buna neler yapıcaksın beklemedeyiz :)
daha önce vardı bizim 5.7 felaket gidiyor, fakat sana gelmez bu araç ,auristen sonra çok farklı bi seçim olmuş, ben iki üç makasa gireyim dedim de bununla pek olmuyor araba hacıyatmaz gibi esniyor felaket :D , düz yolda giderken bile araç geziyormuş gibi geliyodu bana :)) hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
Jeepi gören 10 arkadasımdan 8 i ya bu plaka-jeep bana hic yabancı gelmiyo dedigi icin sanada sasırmadım.. :D neyseki siz cözümlemissiniz :D
Dogrudur kardesim sagolasın.. :)
Eski araba baska görsellikten ziyade önceligi olan farklı seyler var önce bi kendine gelmesi lazım.. :)
Makastı vs gerek yok artık biraz durulmak lazım :) sagol kardesim..
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan... Mahallede de var bitane adam sabahları geçerken beni uyandırıyor yemin ediyorum :D
Çok iyisin canım :D Maşallah
yatıp esnemesi konforu ve homurtusu efsane :)
güle güle kullan furkan, güzel seçim olmuş :D trafikte değdir - devir modu var artık :D
Tesekkür ediyorum sagolasın.. :) Yapıcak bisi yok.. :D
Egzos sonrası yakıtta dünyalar farkı oluyomu bende onu merak ediyorum bizde tecrübe edicez ins.. :D
Sagol bebegim öpüyorum.. :D
Sagolasın kardesim olucagı buydu.. :D