bu araç benimde favorilerimdeydi takip ediyordum Maşallah kazasız belasız böyle kullanmanız bile dikkat çekecektir trafikte :)
Printable View
bu araç benimde favorilerimdeydi takip ediyordum Maşallah kazasız belasız böyle kullanmanız bile dikkat çekecektir trafikte :)
Gayet güzel gözüküyor...Hayırlı olsun...
Sinan abım masallah hayırlı olsun kazasız belasız cok guzel bı arac almıssın :)
Bıraz bastın mı spacer bıde app nokta olur :)
maşallah çok temiz... :)
çok arıyordum bayadır ilanları takip etmeyince kaçırmışız hayırlı olsun kazasız belasız binin inş.
güzel yorumlarınız için teker teker teşekkür ediyorum arkadaslar :)
nolur app, yay dışında dokunulmasın. belki spacer..
Maşallah müthiş..
Maşallah araç kendini belli ediyor zaten :)
Eski Golf 3 gti kullanılarından biriyim. Aracı ve ilk sahibini tanıyorum. Araç gerçekten Türkiyedeki diğer golf 3 gti'ların uzaktan yakından alakası olamayacak şekilde temiz bir araç. Her zaman 20 jahreyi kıskanmıştım. Çok güzel duruyor... Araca, herkesin dediğini boşver. Taktığın takabileceğin en iyi yay Vogtland olur benden söylemesi. Ben 2.5 sene boyunca vogtland kullandım aşırı derecede memnundum. Chip,filtre, düz boru, Raceland headers'la beraber hem tüketimin düşer hemde güzel bi performans alırsın. Allah kaza bela vermesin :)
maşallah kazasız belasız
Maşallah çok güzel duruyor :)
Masallah kazasiz belasiz :)
müsait bir alan var ise, arabayı oraya çeker... ve öylece izlerdim.
daha ne yapılabilir ki bu araca :)
kazasız belasız..
maşallah çok güzel araç güle güle kullanın
Bence böyle bin :) maşallah
Maşallah çok güzel ve sadece yay, başka hiçbir şeye ihtiyacı yok, hatta ben olsam onu bile yapmam bir süre sonra ses geliyor torpidodan.
Maşallah çok güzel duruyor hayırlı olsun.
Valla hiç dokunma çok özel bir araç satın almışsın. Kazasız belasız..
aracı satıyorsunuz galiba son fiyatı pm atarmısınız hemen gelicem bütçeme
uygun olursa