maşallahhh
Printable View
maşallahhh
Maşallah kazasız belasız :)
maşallah güzel
Masallah ugur abı ellerının degdıgı bellı kazasız belasız cok guzel duruyo canlı dahada bı guzel temiz:)
Maşallah çok anımız var tuncerle bu araçla ilgili duruşunu eski haline getirmeniz iyi olmuş:)
uğur maşallah kanki 10 numara aracın var rengide en beğendiğim renklerden :D :icon_tup:
kardesım masallah Allah kaza bela vermesin su arkaya eki tak beni deli ediyosun :D
maşallah güzel donuşlarla dahada güzel olmuş
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim gerçekten farklı bir rengi var yazın yanıyo adeta fıstık yeşili gibi oluyor parlıyo :)
Teşekkür ederim saolun.
Teşekkür ederim.
Saolasın abim elimden geldiğince orjınal haline çevirmeye çalışıyorum bir kaç eksiği kaldığı vites topuzu kolçaklık vs onlarıda tamamladım mı tamamdır :)
Teşekkür ederim inş. sizede nasip olur.
Teşekkür ederim abi haftasonu onu ayarlıcaz inş. filtrenin hava alması için kestiğimiz yeri boyadan sonra tel takmadık arkasına onu montajlıcaz o ara o da çıkacak aradan :) Klima vs var herşeyi parçası ile oem :)
Çok saolun teşekkür ederim
Sağol kardeşim elimizden geldiğice bir şeyler yapmaya çalışıyoruz oluyorsa ne mutlu bize :)
Teşekkür ederim ilk aldığımda 9500 vites atıyordum çok fenaydı yüklü iken şaka makinesi idi şimdi herşeyi ile oem oldu :) Orjınalcı olmak ayrı bir hastalık :D
Sağol kankam p28 rengi candır bir ara yan yana 2 foto alalım :D
Yok kanki koymucam arkaya ek sırf sana gıcıklığına tek rakibim sendin ya sen git tayyar al öksüz kaldım bu yollarda :D
Teşekkür ederim
Vtece en yakışan doğrultuda olmuş.. çok çok beğendim bi VTİ delisi olarak :)
Kocaman maşallah...
Arka tarafı böyle istiyorum paçalık ve egzos arka yazılar spon rüzgarlık koyabilirim belki :)
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...83284233_n.jpg
maşallah ugurum maşallah kazasız belasız inşallah :)
maşallah kazasız belasız
maşallah çok güzel.
Renk güzel...İyi günlerde kullanın...
99 stopla çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Kazasız belasız...
Maşallah çok güzel kazasız belasız :)
Renk güzel duruyor bu araçta
foto çekmek isterdim ama biraz uzaklardayız sanırım :)
Ve bu haftasonu çalışıyor olabilirim :s