-
Yıllardır E21 aşığı ve uzun zamandır da kullanıcısı olarak bir iki şey söylemek isterim.
Öncelikle öndeki BBS spoiler orj. olmadığı için çok sırıtıyor, kaldı ki orj. olsa da amerikan tamponun altına pek gitmiyor. Kendi karlığının alt kısmını siyah yapınca beyaz rengi daha bi tamamlar diye düşünüyorum(Orj.i de böyledir).
Tamponların krom olması taraftarıyım ama zevkler ve renklere giriyor.. :)
Paspaslar sırıtıyor, orj. paspas bulursanız içeriyi tamamlar.
Kapı kolları krom veya siyah olmalı, gövde rengi boğuyor.
Marşpiyelde kapı altında ince bi çizgi vardır, onun altı normalde siyah pütür olur. Oraya da el atarsanız profilden görüntüyü tamamlar.
Gözüme çarpanlar bunlar, E21 sevgimden ötürü yazıyorum bunları. Yanlış anlaşılması, "maşallah " der geçerdim yoksa :)
Güle güle binin, nazar değmesin.. :)
-
ben begendim güzel olmuş emeginize saglık
-
şuna hakkıyla foto çekimi yap kanka.Yapta siperlere koşalım ağız tadıyla :)
-
maşallah ciddi anlamda çok beğendim emeğinize sağlık ...
-
Dostum dönüp dönüp bir daha bakıyorum maşallah Allah güle güle binmeyi nasip etsin kazalardan belalardan korusun :)
-
maşallah harika görünüyor.:)son fotoğraflara ağzım açık baktım :D kaçırmış olabilirim, jantların rengi tam olarak nedir?beyazla uyumu müthiş.:)tekrardan maşallah.
-
maşallah kardeşim bunu da unutmayalım :)
-
maaşallah maaşallah çiçek gibi olmuş.zevkler ve renkler tartışılmaz ;)
-
abi bu arabayı toplayan gelsin benide bi toplasın mükemmel işçilik nazar deymesin maaşallah
-
bu nedir yaaa helal valla :)amerikan tamponlu bir e21 e hayran kalacağımı asla düşünmezdim
-
Emeğe saygı Maşallah :icon_tup:
-
Konu hortlatmak bu olsa gerek ama şuan ağzım açık okudum.Elinize sağlık TR'ye böyle bir efsane kazandırdığınız için teşekkürler.
-
bende çok begendim kazasız belasız
-
Marşpiyel takılsa arabanın çizgilerini tamamlar bence. Arabanın duruşuna arkadaki oval hoparlörleri yakıştıramadım sadece, maşallah çok güzel bir makina olmuş
-
maşallah emek var sabır var kazasız belasız
şuan araö güncel yürür durumda mı merak ettim