Ahahah yok abı sedefli beyaz oldu tabi daha pasta bile yok kendıne gelcek
Printable View
Ahahah yok abı sedefli beyaz oldu tabi daha pasta bile yok kendıne gelcek
hahah olum ekranın parlaklığını dibine kadar açtım gözlerimi ovuşturdum falan hahah :D
merhaba;
ben beykoz - kavacığa yeni taşındım ve bu projeyı uzun zamandır takip ediyorum çok emek harcadıgınız bir proje merakla devamını bekliyorum
Cok tesekkur ederım :) bı gun garajıma beklerım cay corba sohbet yapalım tanısmıs okuruz semte hosgeldınız :D
eywallah otağtepede oturuyorum telefon numaramı özelden yazarım akşamları 19:30 dan sonra evde oluyorum tabiki tanışmak sohpet etmek ii olur benımde kafamda bazı projeler var görüşüp fikir alışverişi yapabiliriz.
Jant ne takıcaksın?
8 ofset orjınal alpıne cubuk ..:)
AMG takalım farklı olsun :) İstersen AC Schnitzer Type1 de var Oz futura da var bende 3 parça yine :) Ne koyarsan koy bence çemberli bir jant koy. Arabnın kromlarına uygun olur. Eğer illa Alpina koyacaksan da kapakları sök içlerini siyaha boya. E21in orijinal alpinaları gibi yani...
http://www.techturkey.com/forum/akse...0x17-jant.html
spy yetmez biraz daha ayrıntı :)
Benim gözümde TR'de en değerli e21'i bu araçtır..Çok ciddi emek var.Arabaya 1 seneye yakındır berkay kardeşim binmiyor inciği boncuğu güzel olsun diye emek veriyor,uğraşıyor.
Kesene bereket,ellerine sağlık.Ağız tadıyla bin kardeşim.
bmw ayrı bi olay,takipteyiz :)
Maşaallah çok hoşuma gitti, aracın çok çok diri digerlerinden ...
bu güzellige bi swap şart :) kazasız belasız
Merhaba,bu aracı 2004 senesinde vefat eden ilk sahibinin varislerinden almıştım.Orjinal fabrika boyası üzerine idi ,ellenmemiş bir araba olduğundan toplatmaya karar verdim fakat toplatırken tavandaki çürüklere lokal müdahale yaptırdım o zaman düzgün bir tavan bulamamıştım.2005 senesinde toplanıp kullanmaya başladığımda renginle kondiyonuyla çok dikkat çeken bir araba olmuştu,o zaman orjinal alpina jant, M direksiyon takmıştım ancak ben sattıktan sonra üzerinden almışlar.benden sonra bir kaç el değiştirdi ve hatta izmire satıldı tekrar geri geldi şimdi değerini bilen birinin eline geçmesinden memnun oldum,yılında bu araçların sıfırını kullanmış biri olarak kullanmaktan keyif aldığım arabalarımdan biri idi,umarım e21 in ikinci hayata gelişinde sizde keyifle güle güle kullanırsınız...
Merhaba abi , tesadüfen hic aklımda yokken sahibindende gezerken araca talip oldum ..babam gitti inceledi ve aldık... Arac kondisyon olarak sizdekinden daha kötü durumdaydı ama ozaman bile halen ilgi cekebilecek ve insanı mutlu edecek bir halde idii... Ama ben zaten toplamak üzere farklı guzel bir e 21 Arıyordum
bu arac doğrusu diye düşündük ve babamla beraber yorucu bir okadar masaraflı ve zmana zaman sinirlerimiz yoran toplama işlemini başladık.. Tavandaki cürükler gercketen bizi cok üzdü :( geciştirilmiş bir şekilde bazı işelmler yapılmış ama ben tavanı dahi başak bir arabadan aldım gerek sunrof gerekse diğere parcaları yürüyeni herşeyile arac şu an gösterime 1 haftaya kadar hazır olacak ! :).. Almanyadan alpina direksiyon ... Alpina orjinal jantlar.. Vs vs ...inanın cok güzel oldu ... İcten temenileriniz icin teşekkür ederim ... Saygılarımla
tekrar iyi günlerde kullanmanız temennisi ile,bittikten sonra irtibata geçersek yakından görmek isterim.
Tabıkıde abi her zaman beklerım kavacık otagtepede garajım bı cay ıcelim :)
Jantlarımızın rengını gun metal yaptık :)
Burdan eray abıye jantlar icin tesekkurler :D
http://l1311.hizliresim.com/1h/j/ulx6g.jpg
http://l1311.hizliresim.com/1h/j/ulx7h.jpg
Burda kapaklarımız boyanmamıstı deneme amaclı koyduk boyıcaz onlarıda pazartesi :)
http://o1311.hizliresim.com/1h/j/ulx9h.jpg
Ahahah eywallah abimm :icon_tup:;)
Cok guzel jantlar ama malesef jant ısını halletım cok karasızdım zaten cogu jantta olmuypdu ıcıme sınen alpıne oldu orjınal ve halletım sukur:)
Valla delı edıyorum sızi farkındayım ama cıddi az kaldii:)
Kardesım benım cok saol allah razı olsun gercekten ole 1 seneyı gectı hala ugrasıypruz en ince ayrınrıta kadar ugrasıyoruz ınsallah cok guzel olucak:)
Tesekkurler:)
Swap illa olucak ama bıraz zaman gecsın :)
Cok tesekkur ler :)
aracın rengi ne olacak
İnci beyazi oldu rengi :)
Hatta buyrun sole madem az kaldı fragman olsun :)
http://j1311.hizliresim.com/1h/j/ulyv4.jpg
http://o1311.hizliresim.com/1h/j/ulyy2.jpg
Tamponları krom tercihnederdim normalde kesinlikle ama çok güzel olmuş sanki.. Maşallah
Felaket olmuş ya maşallah :)
bir e21 ci olarak emegınızı saglık dıyorum masalllah
Olm cok guzel olmus lan, masallah kocaman :)
of of mükemmel ötesi maşallah acil diğer açılaradn resimler bekleniyor :) :) + olarak kromaj olsaydı bi tık dahada güzel dururdu beyazda krom güzel görünür düşünün
maşallah son hali mermi gibi olmuş kazasız belasız
Topladığınız araçları takip ediyorum.Baştan savma iş yapmıyorsunuz.Gerçekten her noktası özenerek işleniyor.Emeğinize sağlık kesenize bereket maşallah...
çok güzel olmus berkay
ama bu makinayı kroma boğmanı beklerdim :) jantı olsun tamponu olsun aynaları çitaları vs .
ama böylede çok güzel olmuş daha spor görünmüş.alpina kaput arması panjur arması yokmu hiç :)
çok şık
kazasız belasız
Sadece Masallah.. Ustanın ellerine saglık...
Muhteşem duruyor maşallah gördüğüm en güze E21.
Cok cok cok cok ama cok iyi olmuuus masallah gercekten arkadasim :)
maşallahh çok güzel görünüyor :)
Tesekkurler alper abi .. Sıyah bandlarla uyumlu oldu yoksa bende ustuma nıkelaj olmasını ıstedım ama bıbeyaz deneyelımdedıler ve bole hos oldu zaten normal nıkelaj tamponlarımda var canım sıkılınca onlara gecicem:)
Tesekkurler cok saolun :):icon_tup:
Cok saolun tesekkurler :):icon_tup: sizede kolay gelsın :)
Kanak cok saol begendıysen mutlu oldum eywallah:)
Eeheh cok tesekkurler begenmenıze sevındım bır haftaya komple bı yenı konu acıcam deıger fotolarla detaylı :) sılecek lerı falan krom yapıcam zaten krom yapıcagım yer var bende ole dusunuyorum :)
Amın ıns cok tesekkurler :)
Cok tesekkur ederım cok saolun cunku inanın bastan savma yapsam bınemem ıcıme asla sınmez hep enıyısı olsun ısterım cokcok tesekkurler allah razı olsun:)
Abim cok tesekkur ederım begenmen benı sıkı takıp eden olarak cok hosuma gitti :)
Abı merak etme ufak tefek krom dokunuslar yapıcam dedıgın gıbi krom beyazı canlandırıyo yan cıtaları falan hep krom zaten ..
Abı alpınelar canlı cok guzel duruyo sık bır durusu oldu oyuzden tercıh ettım spor durdu dedıgın gıbı abı :) siparısınk verdım onlarıda tabıkıde alpıne yapıcam abim :)
Amın cok tesekkurler
Cok tesekkurler eyw:icon_tup::)
Cok tesekkur ederım ınsallah elımden geldıgınce dahada guzellestırıcem:)
Cokcokcok tesekkurler cok saolun :):icon_tup:
Cok tesekkurer saolun:)
bu kadar emekten sonra beyaz açıkçası üzdü beni :( keşke orjinal renklerinden birini tercih etseydin dedirtti..
Foto İsterİk
2 Foto koyuldu kaçıldı gidildi olmaz böyle :)
kardeşim 10 numara olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle müsait oldugun bi akşam gel oturup çay çorba içelim