hayırlı olsun güle güle kullanın
spoileri tamamen söküp HR 5cm yay ile devam mümkünse bir de beyaz te37 mis :D
Printable View
hayırlı olsun güle güle kullanın
spoileri tamamen söküp HR 5cm yay ile devam mümkünse bir de beyaz te37 mis :D
Maşallah kazasız belasız işallh baana kalırsa bu kanadıda sökün kanatsız daha sert duruyo bu kasalar :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Ben büyük kanat takmanızı öneririm,Subaru'nun en güzel aksesuarı bence.
3.30ci ile kıyaslarsak ne gibi farklılık var hız-konfor falan olarak?
Maşallah çok güzel duruyor. Spoiler ister bence de :D Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
Masallah durusunu cok beyendim sakin o arka spoilere dokunma kardesim :D Boyle herseyiyle cok guzel duruyo belki biraz daha basabilirsiniz ama yuruyen bi araba cok basikta olmaz :)
Hayırlı olsun İlker yakından gören biri olarak araç çiçek diyorum.
kazasız belasız, maşallah çok güzel duruyor.
şimdi nazar boncuğu resmi koysam yazık olucak boncuğa bile nazar değecek o yüzden ALLAH KAZADAN BELADAN APAÇİLİKTEN VEDE ARABANIN KIYMETİNİ DEĞERİNİ ANLAMINI BİLMEYENLERDEN KORUSUN !!!hem bugeye hem siyah koleksiyon tadında! spoiler çoktatlı büyük takma hatta ileri gidip spoiler iptali yapabilirsin çıplak ta kalabilir farları yeter :) advan rs belki düşünebilirsin.ama böle kalsın saygıy ve Maşallah dileklerimle.
Hayırlı olsun, güzel araç.
Peki RWD'mi , AWD mi ? hangisi daha keyifli ? :)
Kardeşim hayırlı uğurlu olsn Masallah , yine siyah yine zımba Yine aynı yerde fotolar :) allah nazarlardan saklasın..