yeni hali ufak tefek oynamalar..son hali biraz pis ama fırsat ancak buldum...
![]()
allah kaza bela vermesin illkez siyah EF civice rastlıyorm belkide rastladım ama hatırlamıyorm orjinal rengimidir?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
pek anlaşılmasada resimlerden diri duruyor ..
NH547 mi boyadınız?
anladım . geçmiş olsun .. boyamayı düşünürsen komple eğer ki , nh547 yi bir düşün . EF civic e çok yakışır .. ayrıca o devir saatini oradan sökmen dileği ile
bir ara bende EF civic düşnüyordum , fakat hondacıların arabalarına istedikleri ''inanılmaz'' fiyatlar dolayısı ile vazgeçtim bundan 2 sene önce gibi bi zamandı yanlış hatırlamıyorsam.
dışını aynen bırakıp , hafif offsetli bir jant bir de spacer bitti![]()
maşaallah kardeşim
gündüz çekimleride istiyoruz
bende kendi ef im den bi foto ekleyim
projem bitince konumu açacam
![]()
dediğin gibiyse eğer graffiticiler bile çok daha güzel yapardı arabayı, siyah çok yakışmış sanki, gündüz gözüyle görsek daha iyi olcak
allah kaza bela vermesin
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
gündüz çekimlerini yapıcam yakında ama sonra boyacının n umarasını isteyip isyan etmeyinben zaten 24 saat sövüyorum ..
![]()
kardeş direksiyonu degiştirmek için direksiyon göbegini nerden buluruz
96-00 arası direksion göbekleri oluyormu ?
benimnkide 96-00 göbeği ama bakma oturduğuna biraz yukarda kalıyor tam oturmuyor .. 3-5 cam direksiyon çubuğu gözüküyor yani sinyal otomatiğide iptal tabi elle mecbur92-95 exlerin belki daha iyi olur elimizde bu vardı bide böle oturtdurduk bizde parça sıkıntısı olduğu için biraz el yapımı uygulamalar daha iyi oluyor
![]()
oh süperhep yapmak istemişimdir yatık weberli bir motor . daha genciz olur inşallah
![]()
D16 mı bu ?
d14 dual car. çift webervar ama bu şekilde weber bulamadım yok galiba türkiyede bulan varsa hemen alalım
şu ilandaki var ama nedir ne değildir olurmu olmazmı bilmiyourm...
http://www.sahibinden.com/weber_dcom...?keyword=weber aslında burak kardeş bakabilir ankaradaymış![]()
sadece weberle olmaz diye düşünüyorum , 1.4 astraya denedi bir arkadaşım kadett in yatık çiftli weberini. 4000dd i geçince duvara çarpmış gibi oluyodu![]()
benzin pompası vs de gerekir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)