Süper olmuş cidden Maşallah Allah kaza bela vermesin.. :)
Printable View
Süper olmuş cidden Maşallah Allah kaza bela vermesin.. :)
Degil e36'nin, BMW'nin en guzel ve asil kombinasyonlarindan biri. Masallah, iyi bakiyorsunuz.
cok güzel işçilik ,vitrinlik olmuş maşallah
Gayet güzel olmuş..Maşallah...Renk olarak ne geçiyor?
Maşallah ALLAH nazardan korusun çok güzel olmuş emeğinize sağlık
Allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor içi klasik dışı sportif harika olmuş maşallah..
Maşallah nazar değmesin
Allah razi olsun herkesten
Renk 359 mota metallic olarak geciyor
Sunroof cam sonradan yapıldı herhalde?
Fabrikasyon cam sunroof E36 hiç görmedim.
Kim yaptı?
Masallah cok guzel olmus
Maşallah araca e36lara hala böyle bakan birilerini görmek sevindirici gerçekten.
Harcanan emek, vakit, nakit ortada. Allah güle güle binmek nasip etsin.
15 yaş üzeri araçları temiz diye daha çok para vermek yerine, alıp kendin toplamak daha mantıklı geliyor bana. En azından elektrik tesisatına kadar emin olabiliyorsun. Zaten belli yaşın üzerinde araca binmek meşakkatli, bu şekilde dertleri daha aza indirmek mümkün gibi düşünüyorum. :)
maşallah allah kazadan beladan saklasın çok güzel olmuş inanılmazda bi emek var sabır işi valla helal olsun... Yalnız facete paylaştığın fotoların birinde 16.8 l / 100 km azıyor o sürekli öyle olmuyor demi :D
Emeğinize sağlık, maşallah. Keyifli güzel günlerde kullanın.
Emeğinize sağlık resmen yeniden hayat bulmuş yapılan her işlem muntazam
Maşallah harika görünüyor eline sağlık
1.2 hafta önce kuşadasında sahilde eczane önünde park halindeydi baya güzel duruyodu bakıp kalmıştım :)
Maşallah biblo gibi duruyor geçip karşısına bi sigara yaktırıcak cinsten kazasiz belasiz
tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın. cıddı bır emek verdım uzun surede bu hale getırdım arabayı. hala yapacagım ısler var, kelebek camları elektrıklıye cevırmek, hız sabıtlıyecı montajı,far yıkama bu ay ıcınde eksıklerı tamamlayıp monte etmıs olurum .
normalde 11-12 L/100 k. yuklenınce 16 larıda gecıyor :)
evet kusadasında roof bar a gelıyorum hemen hemen 2 haftada bır gelırım :)Alıntı:
1.2 hafta önce kuşadasında sahilde eczane önünde park halindeydi baya güzel duruyodu bakıp kalmıştım