Masallah yusufum Allah kaza bela vermesin bende cok merak ediyorum setup sonucu nasil olucak Allah kolaylik versin.
Printable View
Masallah yusufum Allah kaza bela vermesin bende cok merak ediyorum setup sonucu nasil olucak Allah kolaylik versin.
Hayırlı olsun. :icon_tup:
maşallah.. yuvaya dönüş gibi olmuş :) vtec2 candır can. :D
yapacağınız setup çok güzel. banada örnek olacaktır :) sabırsıklıkla bekliyorum tüm detayları.
masallah hayirlisi olsun
master alanın senin artık :D
kazasız belasız yusufum..
bu camiadaki temsilcimizsin abi durmak yok vtec 2 ye devam :)
gördüm maşallahı var
Yusuf kazasız belasız güle güle kullan kardeşim, Vtec2 nin değerini ancak kullanan anlar keyfi modlarken de sade binerken de çok güzel.
bu listeden S2K susturucuyu çıkarıp daha free flow (hks otto vs) bi egsoz takmanı öneririm, S2K son susturucusunun içinde twin loop sistemi olduğu için gereksiz yere back pressure unu fazlalaştırıcaktır, 12cr piston vs diyosun hiç uğraşma bence o susturucuyla :)
Fakir arabası, eksantriği bilem 1 tane, benim Corsa'da bilem 2 tane :D
Maşallah kazasız belasız, güzel bişey çıkacak gibi :)
maşallah kazasız belasız
bende custom 4-2-1 kullanmaktayım. alt devirleri çok iyi oldu ama 5500den 6300e kadar boşu boşuna benzin yakıyor gibiyim.. tırmanmıyor devir sinir oluyorum. buna kataletik engel oluyor olabilir mi? bu hafta düz boru yapacağımda önden bir sormak istedim çünkü bazı arkadaşlar 4-1 kullanıyorlar. eğer düz boru sonuç vermezse 4-1 yapayım diye düşünüyorum.