sanat eseri gibi valla muhtesem işçilik ve özenle hazırlanmış bir araç sanada bu yakışırdı erol abi maşallah:)
Printable View
sanat eseri gibi valla muhtesem işçilik ve özenle hazırlanmış bir araç sanada bu yakışırdı erol abi maşallah:)
güle gülekullan kazasız belasız. söylenecek başka bişey yokki ztn :)
mükemmel gerçekten ama daha fazla fotoğraf isteriz abi :)
güle güle kullanın aracınızı maşallah
erol abi bizler çok sevindik senin almana.maşallah
Erol abim Allah ağız tadıyla binmeyi gazlamayı nasip etsin telefonda da konuştuğumuz gibi senin almana çok sevindim evlat olarak kalır sende :)
bence max.60 gün binecek:D:D
Motorun toplanıldığı servis yada tamirhane ne kadar temiz bir yer öyle, maşallah, en çok o dikkatimi çekti benim, hayırlı olsun bu arada aracınız.
hayırlı uğurlu olsun
Abicim hayırlı olsun
Kazasız belasız inş :)
Maşallah , Allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun, güzel bir tercih olmuş, kazasız belasız işallah...
hayırlı olsun erol abi
maşallah kazasız belasız
İmrenilerek bakılan bir araç almışsınız,hayırlı olsun.
maşallah abicim kazasız belasız gönül rahatlıyla binmek nasip olsun inşallah...
hayırlı uğurlu olsun
saolun arkadaşlar allah hepinizden razı olsun.cümlemize kazasız belasız sürüşler inşallah..
aracın ilerleyen zamanlarda yeni fotolarını vs... eklerim tabiki:)
Hayirli olsun kazasiz belasiz massallah
Kasasız belasız bin on numara araç aldın :)
Rabbim kazalardan belalardan korusun maşallah..
Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun..
hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inş.
Tekrardan hayırlı, uğurlu olsun Erol'um. Geldim, canlı canlı inceledim, gerçekten süper bir araç. Kazasız, belasız, mutlu günlerde gazlamak nasip olsun inşallah.
Dipnot: O nasıl bir rölantidir, kendimden geçtim hahahahaha. :D
kazasız belasız inş...
Hayirli ugurlu olsun
Allah kaza bela vermesin
muhtesem bir araba, daha cok resim video harika olur
Hayırlı olsun maşallah takip ettiğim ve çok hosuma giden bi arabaydı İzmire gelmesi sevindirici Allah kaza bela vermesin abi :)
İki tarafa da hayırlı olsun, Project Cars bölümünden takip ettiğimiz bir araçtı. Ağız tadıyla binmeniz dileğiyle, kazasız belasız.
Allah kaza bela vermesın cok guzel bi arac aldınız ağız tadıyla gazlamak nasip olsun
Hayırlı olsun Erol,kazasız belasız kullan.
hayırlı olsun kazasız belasız
saolun cümlemize,kazasız belasız..
ugur dedigin gibi çalıştır yanında mezesiz rakı iç :D
Maşallah, canavardan bir bukle kadran görebilecek miyiz acaba ? :)
muhakkak..:)
abicim hayırlı olsun harika bir arabaya sahip oldun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin maşaAllah :)
Erol abi hayirli olsu n sonunda alman guzel oldu.
Bide bilal abi napcak şindi :-)
abim adına çok sevindiğim. gerçekten seni tanıdığım günden bu yana, uğraşlarını takdir ediyorum. çok şükür ve Nihayet yüreğini serinletecek bir arabaya biniyorsun diye düşünüyorum :) Allah'ım kazadan, beladan uzak eylesin. Güle güle binesin...
saolun vallahi beyler allah razı olsun.. cümlemize kazasız belasız..
ali dedigin gibi bayadır araç arıyordum kii egvtec ve turbovtec den sonra araç begenmezde oldum:)
ama mşllh. bu araç gönlümü fetetti
nasip olursa ilerde bunun yanına birde eski egvtec'imi almak istiyorum biri best of N/A digeri full bosst için :) nasip tabii hayalim bu :)
Hayırlı olsun kazasız belasız
Çok güzel iş yaptın bro öncesinde baya konuştuk en iyisini yaptın güle güle kullan kazasız belasız ..Maşallah
saolun,
aynen kadir abi bir araç alıp ona çok çok masraf yapmakdansa bildik tanıdık birinden hazır bir araç almak çok çok mantıklı..
c.tesi mangalımızı yakar rakımızı içeriz pazarda yarışırız abi :) ;)
Abi hayırlı uğurlu olsun tekrar. Allah ağız tadıyla bindirsin inşallah. Arabaya söyleyecek çok söz yok zaten maşaalah:)