Alın alın :D Bora dan sonra kesmiyor çoğu araç :D Teşekkürler.
Printable View
Metincim ufak bir şey eksik :) Aslında şunlardan bir tanesi iyi giderdi :)
Custom Text Low Volkswagen VW Bora Jetta MK4 TDI V5 1 8T Sticker Decal | eBay
2X Low VW Bora V6 4 Motion TDI 1 8T Outline Stickers | eBay
Koolart VW Bora Sticker Decal Gift Toy Box Car 2416 | eBay
Bu arada eklenecekler listesinde mirror down da var.
maşşallahlar olsun mercekli far bi harika dostum 3,5 cmlik yayla oturdumu tadından yenmez
kazasız belasız
maşallah hemşo alacalıyım ben de. biraz basarsan mükemmel olur.
Fatihten sonra herşeyi bütün samiyetiyle yazan birisi daha çıktı :) maşallah çok güzel olmuş arabanız daha da iyi olur umarım cd çalar polo 9n3 cd çalarımı acaba çok benzettim :)
Sağol hemşo Osmancık lıyım bende :) Yengem Alacanın Evci köyünden :)
Yaz gelsin amortisör kontrolü olacak ona göre yayla birlikte değişim olabilir :)
Çok teşekkür ederim :) Fatih dediğin arkadaşın konusunu görmek isterim. Teyp RCD200 Polo Transporter teybi :)
Bu kadar çabuk nazar değeceğini tahmin etmezdim :)
Trabzon Akçaabatta hanımın mesai arkadaşının düğününe gittik. Park sensörümün ortadaki ikisi bozulmuştu. Geri giderken banklara arka tamponu dokundum.
Düğün konvoyu Rize Ardeşen e gelmişti. Akçaabattan beri gelin arabasının ne arkasını ne de peşini bıraktım. Düğün konvoyu dağılmıştı önümüzdeki Toareg gelin aracı arkasında ben 160-180 geldik. İki kere konvoyun gelmesini bekledik. Ardeşene geldiğimizde gelin aracının arkasını kapma yarışında ısrarla bırakmadığım gelin aracının arkasında olma gururu ona ufak bir temasta bulunmama sebep oldu :) İkimizde de birşey yok boya bile çizilmedi benim plakalık ezildi. Dün akşam söktüm ön plakayı bugün düzelteceğim.
Düğün salonuna geldiğimizde zeminden yukarı fırlamış aslında çok yüksek olmayan kayayı görmedim ve altını vurdum nasıl içim gitti. Allah a şükür birşey yok. Yay fikri bu olaydan sonra artık tamamen aklımdan çıktı :) Yükselmi araçta bile altını vurabiliyorsam ya bu aracın altı hakikaten çok alçak ya da ben o yüksekliğe rağmen beceriksizim :D Bu forumda aracımı ilk paylaşımım. Diğer forumlarda paylaşımlarım oluyordu. Ne zaman bir paylaşımda bulunsam haftasına kesin birşeyler oluyordu ve bende uzun süredir paylaşımda bulunmuyordum :)
bence yay fikrini kafandan çıkartma metin, konvoy işini kafandan çıkart, o hengamede dikkatsizliğine gelmiş :)
konvoy işi çok sakat full time gerginlik ben tırsıyorum valla hayatta girmem :)
Maşallahı var çok güzel olmuş biraz basık olsa dahada iyi olacak kanaatindeyim :)
kardeşim hayırlı uğurlu olsun.bence doğru yoldasın. bir kaç işlemden daha sonra 10 numara olacak. iyi günlerde binersin inşallah. bu arada Ardeşende mi yaşıyorsun?
maşallah arabayı almanı anlatırken duygulandım resmen :) ama angeller bi değişik duruyor sanki şaşı bakıyor gibi bence karartmalı far fln çok daha hoş durur jantlar çok güzel ama araç çok yüksek duruyor basılsa mükemmel olur maşallah kazasız belasız binersiniz inşallah
Teşekkürler :) Onlar angel değil üstad mercek kapağı. Araçta angel yok :)
Valla bu far tasarımı için nerede ise 2-3 ay yurtdışı forumlarını araştırdım. Hangi mercek kapağı en yakışanı olur diye. En iyisi bu oldu diyebilirim. Bundan daha şaşı bakanlar var vallaha :) Far karartma sadece cama bağlı olan reflektöre yapıldı. Planlar arasında basılma var:)