çok süpermiş araçlar abicim
bu arada ben nere gitsem karşıma sen çıkıyon :D
Printable View
çok süpermiş araçlar abicim
bu arada ben nere gitsem karşıma sen çıkıyon :D
Maşallah 2sinede :)
maşallah ikiside çok sade ve şık olmuş jantlar da hoş olmuş.
eyvallah saolun arkadaşlar
gerçekten çok güzel allah kaza bela vermesin fakat ben yinede bu arabalara standart binmeyi tercih ederim tabi şahsi fikrim :) yinede başarılı
imza süper, arabalar süper. maşallah.
MaşaLLahh ıkısıde feLaket...
ALLah kaza beLa göstermesin...
Olabileceğin en şıkhı olmuş maşallah.
sade ve guzel maşallah
Şaka Makinası ;) Kazasız Belasız Kardeşim Tekere Dewam ...
nazmi abi keskinlerde en az borbetler kadar yakışmış bence biraz daha takıl bunlarla eğer kafana eserse yine takarsın borbet
34 NDL 90 bugun bursadaydı canlı canlı gordum harıka cıhaz abı tunıng showa geldıgın ıcın tskkurler
ndl 90 na çok emek verildi gebzede 3 aya yakın bizamanda yapıldı adan z ye şahinlerin içinde dördüğüm en kralı bence
kazasız belasız surusler arablar gercekten guzel bişi sorcaktım bu arac kaç pıyes neler var motorda bilgi verirmisniz? bide borbetler surtme yapıyormu gordugume gore borbet varken araba yuksek alcatılmamısmı ben kendı arabamada borbet koycam bıde yukseltcem dıom borbet varken yuksek olsada bısı farketmez gıbıme gelıyor ii forumlar herkeze
iki araç da güzel güle güle kullanmak nasip olur inşallah.. NDL deki jant daha çok hoşuma gitti benim..
izmit körfez pistinin en hızlı sahin+ turbo+ nosu= duvardan resmin olcağına plakanda adın yazsın :D
34 nzm 88 nazmi bey gebzede tek diyelim çok emek verdi maşallah...
2 araçta çok güzel.nzm ye bu jantlar daha çok yakışmış bence farklı olmuş yaniii yakında başkalarıda takar bu janttan =) ilk sen taktın sanırsam şahine başka görmedim ben..borbetler çok arabada vardı yani artık çakmalarıda çıkınca ayağa düşmüştü.böyle çok daha güzel olmuş şahsen..maşallah ikisinede kazasız belasız