Honda'nın en gereksiz arabalarından biri olarak düşünürdüm del-sol'u ama yapılınca gerçekten güzel olduğu aşikar.lip ile nokta olur:icon_tup:
Printable View
Honda'nın en gereksiz arabalarından biri olarak düşünürdüm del-sol'u ama yapılınca gerçekten güzel olduğu aşikar.lip ile nokta olur:icon_tup:
Güzel bir Delsol aracınız var...Döşemeler, paspaslar,kemer direk gözüme çarptı.Renk uyumu kombinasyonu güzel,işçilikte...
Maşallah çok güzel duruyor, öne lipde gelince tamamlanıcaktır.Kazasız belasız inşallah.
Güle güle kullan çok güzel bir Del Sol, lip ten sonra dünyası değişir :)
maşallah kazasız belasız
Direksiyon ve kara farlarharic muthis goZukuyor.
KazasI belasiZinsallah..
Cook begenıyorum bu arabayı MaşaAllah, niyetlenebilirim..
maşşallahı var. spoonlar her araca yakısmaz bence bunda cok iyi olmus. lip sart aciil.. kazasız belasızz..
direksiyon omp olduğunda daha güzel duruyor. Maşallah çok güzel ve diri aracınız var
Geçenlerde yakından görme fırsatım oldu aracı gerçekten gördüğüm en diri ve güzel del sol o içi ne öyle ya çok hoş allah kaza bela vermesin :)
hayırlı olsun aracın çok güzel duruşu var lip candır özelikle delsolde :)
Maşallah kardeşim benim gerçekten çok güzel
Güle güle bin :)
şu matkap gibi vtec açan del sol değilmi bu :P
hayırlı olsun can güzel aracın var allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
çok iyi olmuş içi mükemmel :)
maşallah kazasız belasız
maşallah Can çok güzel duruyor güle güle bin
Eyvallah abi cok tesekkur ederim allah razı olsun
walla benımd boyle bırseye nietim war allah nasıp ederse dusunuyorum delsol ftec acanından :) :) senınkıde ayrı bı guzl be abi
Gercekten Guzel bir arac gecenlerde mersine gittigimizde bi konvoyda gorduk ortalıgıı yaktı yıktı mahsallah sesi cok iyi cok iyi uzuyor konvoydaki diger araclarda fenaydı mustang falan vardı. Kazasız belasız kullanın cok agresif
Maşallah resimlerinden daha da güzel benimde canlı canlı görme fırsatım oldu gmk da :)
yakından henüz göremedim ama maşallah fotoğraflardan güzel olduğu belli oluyor can, kazasız belasız kardeşim :)