bagajdaki logo, çita difizör renginde olsa yada onlar hiç olmasalar bütünlük tamamlanır dahada güzel olur. Mavide çok iyi durmuş bu tampon, kırmızıya kendi tamponu kadar yakışmıyo
Printable View
bagajdaki logo, çita difizör renginde olsa yada onlar hiç olmasalar bütünlük tamamlanır dahada güzel olur. Mavide çok iyi durmuş bu tampon, kırmızıya kendi tamponu kadar yakışmıyo
Yorumların için teşekkürler.
İşin en ağır ve yorucu olan kısmını hallettik
Kaplama konusunuda muhtemelen 1 ay içinde hallederim diye düşünüyorum
Kırmızı cliolara bende gtline yakıştıramıyorum.
Benim düşüncem gtline tampondaki ortadaki füme kısım 1-2 tık daha koyulaştırılırsa kırmızı arabalarda dahada güzel olcağı yönünde
Çok güzel olmuş maşallah, yapılan hareketler yerinde.
Şu an showroom'da kırmızı GT Line var, gözüme ayrı bi güzel geldi ya, siz niye beğenmediniz anlamadım :)
arka tampondaki gri kısım piyano siyah olsa daha mı güzel olur sanki dicem ama son hali her ne olursa olsun baya güzel olmuş yinede
Teşekkürler Özgür :)
Yolda canlı birçok kez rastladım
Dediğim gibi kırmızı gtline'larda arka tampondaki gri kısmı 1-2 tık koyu yapsalarmış daha iyi olurmuş
Bir kaç kişidende aynı yorumları aldım bu şekilde
Yoksa hiç beğenmiyorum demiyorum daha iyi olabilirdi aslında :)
Aslında bir nebzede piano blacktan kurtulmak için o kısmı değiştirdim diyebilirim
Belki ilerde canım sıkılırsa o kısmın rengini deneme amaçlı siyah yapabilirim
Teşekkürler :)
Kırmızı konusuna katılıyorum, tonu güzel olduğu halde kesinlikle mavi gt line kadar güzel durmuyor
Maşallah abi çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin güncel KM'si nedir aracın ? Birde diğer sayfalarda bagaj içinde askeri şapka gördüm askeri personelmisin abi
Aynen..Bir nevi böylede söylenebilir
Senden ne zaman bir hareket geliyor , yoksa sonsuza kadar sustun mu ? :)
Amin ,çok teşekkürler kardeşim
Güncel KM'si tam 30 bin KM
Bagaj içindeki askeri şapka çok sevdiğim yedek subaylık görevinden bana kalan hatıralardan 1 tanesi :)
Güle güle kullan slc:-)