Bu egsoz o caddelerde apaci gibi heryeri inletip, gereksiz ve amacsiz ses cikaran seyden mi ?
Eger goruntu amacliysa extrem olmus, amenna. Ama diger turluyse sikinti. Kazasiz, belasiz gunlerde kullanin
Printable View
Bu egsoz o caddelerde apaci gibi heryeri inletip, gereksiz ve amacsiz ses cikaran seyden mi ?
Eger goruntu amacliysa extrem olmus, amenna. Ama diger turluyse sikinti. Kazasiz, belasiz gunlerde kullanin
O asiri ses cikaranlara benzemiyo pek. Asiri rahatsiz edici ses cikaranlar daha ince tup gibi oluyolar gormustum bikac kez. Bu daha cok araba egsozu gibi. Egsozu hakkiyla dolduramayacagi icin cok rahatsiz edici bir ses cikatacagini dusunmuyorum:)
aynen çok ses vermiyo dimi kanka. :D
eyvallah kardesim :)
elimden geldiği kadar , keser biçerim ;) benim işim kesmek biçmek :D
eyvallah abi :)
egzozumun sesi aşırı yok , normalde söker öylede gezerim , öyle daha çok ses çıkıyor ama ; benim motorum 150 cc lik , egzozda kocaman oldugu için aşırı bir sesi olmuyor. aşağıda salim abide çok açıklayıcı yazmış zaten..
3 - 4 kişiye bunu anlatmaya çalışıyorum işte :) ağzına sağlık.
Yanlış hatırlamıyorsam diğer motorunun ismi basık yuki gibi bir şeydi bu da güzel güle güle bin egzoz olayı çok iyi olmuş.
egzoz cok ıyı :D maşallah
Çıtırdan , Videodan alıntı olduğu için görüntü kalitesi düşük :)
http://p1305.hizliresim.com/19/k/n5gh3.jpg
düştün heralde ?geçmiş olsun
konuya girince bulunduğunu sanmıştım, yeni resimlerini bekliyordum. umarım şu ramazan gununde güzel bir haber alıp bulursunda bizimde temennimiz, dualarımız kabul olur
İnşallah iyi bi haber alırda bulursun abi, bul ama çalan şerefsizlerle beraber bul da gereği yapılsın ib*elere.
resim'ede yazmıştım , döneceği yok ama insan bekliyor işte.. inşallah bulunur bizde buraya yeni resimlerini atarız tek temennimiz o.
yok kanka kaçarı yok arabayla falan çıkarsa direk öldüresiye vurucam ucunda ne olursa olsun , zaten denk falan gelirse sahibide öldüresiye dövülür muhtemelen.
Adam yapmış yaw MaşAllah :)
Bir haber yok demi halen