slave Nickli Üyeden Alıntı
açık konuşmak gerekirse gördüğüm en güzel megan emeğinize 1000 kere sağlık .allah kaza bela göstermesin ve daha ii istediğin şeyler olsun .bu kdar emek harcamak zaman harcamak,maddiyat harcamak göz ardı edilcek şey değil . yorumlarında birini okudum dergilerle ilgili sana kesinlikle katırlıyorum şundan eminim önceden ben dergi çıksında alim diye beklerdim acaba bu ay nasıl bir araç çıkıcak vs . ama uzun zamandır almıyorum ben ve başka insanlarında öle zannediyorum en azından artık sayfa sayfa okumak gelmiyor bunu şu amaçla yazdım gerçekten stop,yay.tampon ekleriyle sayfa sayfa yer alan araçları gördüm .ama yinede bu sitede bu işi yapan çok güzel insanlar sayesinde güzel arabalar görmek mümkün. umarım emeğin en laik şekilde değerlendirirler .
sormak istediğim bişey var aracın rengi nedir nerden fikir oluştu çünkü gerçekten çok güzel bir renk .siyahla uyumuda çok güzel olmuş sadece bir fikir ama araçta bazı döşeme yerlerinde koltuklar vs değişiklik yapmak yerine alcantre deniyor sanırsam süet tarzı o malzemeden kullanmayı bi düşün istersen araç rengine yakın bir ton varda özellikle ii olucağını tahmin ediyorum . uzun yorumum için kusura bakmayın ama gerçekten maşallah