Massallah kardesim harika duruyor..
Printable View
Massallah kardesim harika duruyor..
Tesekkur ederim Allah razi olsun :)
Beni illa BMW'ye geri döndürtceksiniz :) maşaallah bebek gibi...
4egzoz yakışmamış, zaten 2ye düşürceksiniz... Jantlar ellenmiyeydi iyidi :D
Tesekkur ederim :) egsozları ikiye düşürdüm pişman olsum bu seferde :) eski hali daha güzeldi gibi geldi.Jantlardan cok memnunum bikac model daha denedim bunun gibi durmadı.
Allah aĞiz tadiyla bİnmek nasİp etsİn, bence dİfİzoru m3 tak eksozlar ortaya gelsİn dahada gÜzel olucak.
Jantları değiştirmeye karar verdim,bu şekilde pek kullanışlı değil araba çok sekiyor vs.
18 csl alıp gun metal yada ferric gray tarzı bi renge boyatmayı planlıyorum.Ne dersiniz?
En doğrusu :)
maşallahh çok güzel duruyo jantlar..ön böbreğide siyah yap bence..
Piyasada çıkma işlemsiz csl bulamadık iyi mi :):) iki seçenek var şimdi önümde,arabanın arkasını yükseltip sekmesini engellemek ve lemanszları ferric gray yapmak.yada orjinal 17'' m2 lere dönüş yaparak bu basıklıkta kullanmak.
Bi el atıverin karar veremiyorum :D
ben m2leri cok seviyorum ama illa bu halini değiştircem derseniz ki m2lere dönüş yapın yoksa bu hali cok güzel..
m2lerde karar kıldık gibi orjinal lastik ebatlarıyla kullanıcam konforu özledim yemin ederim :)
biraz yükseltip bunlarida gunmetal yapin derim.
M2 taktık hayırlı uğurlu olsun :):)
çok karizmatik maşallah..;)
Maşallah. Bence bu jantlar daha guzel durmus ki daha once de yazdığım mesajda Bbs' leri yakistiramadigimi soylemistim.
Gercekten bu sekilde daha yakisikli. :)
çok güzel duruyor maşallah...