Başkentte şenlikte yanımdan geçtinde benim arabayla değildim selam vermedim.
Hayırlı uğurlu olsun Maşallah çok güzel :)
Printable View
Başkentte şenlikte yanımdan geçtinde benim arabayla değildim selam vermedim.
Hayırlı uğurlu olsun Maşallah çok güzel :)
Masallah hayırlı olsun yenı aracınız :)
Nikelaj Çitalar, eksoz herkesin dediği gibi, jantlar aynı şekilde gözüme takılanlar, rengi duruşu çok güzel kazasız belasız kullanın inşallah.
Abicim maşallah düşüncelerimi biliyorsun zaten iyiki bu renk aldın :) ...
Yeni aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Sağ egzoz ucu ıptal edılıp soldakinede el atılırsa daha güzel durur. Kapı çıtalarının krom olması aracın sportif görünümünü bozmuş gibi geldi bana.
Araç orjinal chromeline olduğu için çıtalara dokunmayı pek düşünmüyorum polish bi csl bulursam tamamlar birbirini öyle düşünüyorum :) Dahada basmak istiyorum aracı ama daha fazla para harcamadan ne yapabilirim onu bilmiyorum :)
Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah cümlemizi korusun kaza bela vermesin.
Bu arada uygun fiyatlı öncelikli m3 olmak uzere difüzöre rastlarsanız yardımlarınızı bekliyorum.
İnstagramdan takip ediyoruz zaten :) Maşallah, kazasız belasız :)
bence jantlar çok iyi
egzos olayı biraz daha iyi olabilir di bi difüzör şart
Denizcim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin Maşallah :)
Egsozlara bian önce el atmak lazım anlaşılan,elinde difüzör olan gören duyan bilen bana ulaşsın lütfen:)
Melih çok teşekkür ederim senin yavruyuda görüyorum arada instagramda facebookta falan maşallah boncuk :) Allah kaza bela vermesin.
E46 yi sevdiren renktir bu . Herseyi ile cok guzel duruyor . Istege bagli olarak 2004+ stoplari takilabilir. Kazasiz belasiz kullanin .
maşallah çok güzelmiş.
bende egzoz diyeceğim .sağ tarafı iptal et, soldaki çift çıkış kalsın ama onlarında ucu değişsin :)
maşallah çok güzel görünüyor kazasız belasız kullanın
Teşekkürler herkese :)
brooooooo allah kaza bela vermesinnnnnnnn.. allah kem gözlerden korusun. çok güzel, sesi de çok hoşuma gitti :) 5 cm yay'da yere sürtmüyor mu olm? :)