gelde sana ankara çevreyolu stickerı verim
tam angara bmwsi ol :D
Printable View
gelde sana ankara çevreyolu stickerı verim
tam angara bmwsi ol :D
Maşallah kusursuz kazasız belasız :)
Angara bebesi Angara BMW sine biner :D
Şaka maka var mı elinde çevre yolu stickeri :D:D:D:D
Tamamdır bro,teşekkürler herkese...
son jantlarla harika olmuş maaşallah :)
m3 tıpı egzost hosuma gıtmedı onun dısında araba cok sexy
Sinyallerde orjinale döndük,egsoz olayı aklımda ama karar veremiyorum orjinale çift çıkışa mı dönsek yoksa m3 difizör alip onu mu taksak ne dersiniz?
Güzel araç maşallah ,ilk fotodaki jantları ben daha çok beğendim bide araç 320 mi ?
Evet 320ci.Teşekkürler..
Aracınızın burda ikizi var ancak bu kadar benziyebilirler herşeyi aynı son taktığınız janttan var araçta galiba ankara arabasıydı 06 plaka kelebekleri açar ufak ufak sağdan sağdan gider arkadaş denk gelirsem resmini çekerim maşallah çok iyi olmuş.
Merak ettim valla :) teşekkürler..
http://img5.imageshack.us/img5/1534/qqjf.jpg
Tamponlar boyandı,ön plaka iptali yaptım bi süre böyle kullanmayı planlıyorum.Sonra Beşiktaş baskı app yaptımayı düşünüyorum.Sırada cam filmi var :)
ön tampona hiç plaka takma bence denizalp sonra söktüğünde ya boya kalkıyo ya iz kalıyo vs vs :D egzozlar içinde benim tercihim m3 difizör olurdu , bide turuncu sinyal varyaa of of of :D hahahha :D
maşşallah maşşallah kazasız belasız ..
en fazla 2 ay gezersin bro, ben cezayı 2 ay sonunda yedim, artık tampon yeni boyalı bahanesine kanmıyolar ehehe :)
Önceki arabadada baya uzun sure gezmistim plakasiz bakalim app bastiririm mühürlü bro :)
m3 difüzör taktır demişsinizde m3 arka tamponuyla, m technic arka tampon aynı değil. Komple m3 tampon taktırsanız egsozlarla beraber daha hoş olur bence
M3 arka tampon için arka çamurlukların şişirilmesi lazım arkayı yapmişken önüde m3 yapalım tampon çamurluklar derkeeen.. :)