amin kardeşim sagol. filmler cekilcek bu hafta sonra snden bi çalışma bekliyorum :)
Printable View
kanka allah kaza bela vermesin harika bir seçim
Maşallah kazasız belasız sürüşler :)
Senin icin en mantikli en guzel secim oldu Erdi hayirlisi boyleymis Kazasiz belasiz kullan kardesim sifir aracin tadi bir baskadir.. Replica isi moda oldugundan jantlarin modasi gecti tepki cekmesi normaldir ama benim fikrim degistirme.. Yayla ugrasma kw alirsin basarsin ve jantlar daha hos durur cok icerde kalirsa kaliteli spacer alirsin ozsman nokta olur.. Kan akit mutlaka ;)
Maşallah erdi , Allah güle güle binmek nasip etsin.
güle güle kullan comolokko ağız tadıyla bin
hayırlı olsun Erdicim ,,,hem sıfır hem gti :) kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun ;) ...
Kazasız belasız İnşallah. Bende nedense bu içi siyahlı jantlara alışamadım bir Replica havası var jantlarda.. Zevk meselesi sizin bileceğiniz iş tabi ama ben 1dk durmaz boyatırdım. (kendi aracımın jantlarınıda boyattım Metal orj renginden de daha güzel oldu benim düşünceme göre benim jantım)
http://www.techturkey.com/forum/otom...gti-kh585.html
eyv kardo
sagol abi ;)
[QUOTE=Kayahan;6833641]Kazasız belasız İnşallah. Bende nedense bu içi siyahlı jantlara alışamadım bir Replica havası var jantlarda.. Zevk meselesi sizin bileceğiniz iş tabi ama ben 1dk durmaz boyatırdım. (kendi aracımın jantlarınıda boyattım Metal orj renginden de daha güzel oldu benim düşünceme göre benim jantım)
yok boyatmıcam sevdim ben şimdilik basınca daha güzel duracagına eminim.ilerde belki boyatırız :) sagolasın düşüncen için.
erdi nasıl gidiyor hayat polo GTi ile? :)
yakıt tüketimin ne alemde?
Maşallah Erdi kazasız belasız güle güle binmen dileklerimle...
ben arabayı showroom dan çıkarttım direk km 30 dayken Roll'e çıktım. ROdaj yapan arkadaslarım vardı araçlarında yağ yakma sorunu ile karşılaştılar. ben 30 km den bu yana sürekli Roll vs hep dip gaz ama Allah'a şükür Hiç yağ Yakma Sorunum yok 12bin km olmuş yağ değişeli şu an biraz eksik ama göz'e batıcak bişey değil. Aracım Stage2Plus Evotech yazılım eksoz İntercooler şimdi Methanol takıcam ama allah'a şükür hiç sorun olmadı motor'da. ben bu rodaj işini gerçekten hiç yapmadım. Honda VTİ'm vardı onda motor yapıldı direk Dip gaz hiç rodaj yapmadım :)
Allah şaşırdım şanslıymışsın o zaman :) ben yapayım dedim yinede içim rahat etsin yakacagı varsa her türlü yakar ztn :)
bu lipden nerden buluruz ?
http://o1305.hizliresim.com/19/p/n9hgb.jpg
hayırlı olsun...
güle güle kullanin, kazasiz belasiz..
Güzel günlerde kullan Erdi :) Coilover ve film ile şahane durur jantların.