renk çok yakışmış. güle güle kullanın
Printable View
renk çok yakışmış. güle güle kullanın
Güzel emek harcanmış Maşallah :) SGN 49 bizim dükkanın orda egzozcudaydı bir ara. Bundan uzun zaman önce. Kormetel jant vardı falan :)
renk başarılı maşallah..:)
maşallah ren 10 numara olmuş güle güle kullan
maşallah özellikle uno cok güzelmiş :) keşke rsidaki o spoyleride sökseydin :)
Maşallah çok güzel araç. Allah kazadan beladan korusun. sanırım bikaç kez gördüm bu aracı. yakın yerlerde oturuyor olabiliriz, resimlerde dar sokaklar, mahalle araları felan oturduğum muhite benziyor. neresinde oturuyosun bursanın?
teşekkürler (:
teşekkürler renk güzel karar olmuş gibi :)
yordu beni biraz ama değdi gibi duruyo :) aldığım arkadaş istanbulda öğrenciydi ama o kadarını biliyorum olabilir dediğin gibi :)
teşekkürler :)
spoiler aldığımdan beri vardı ben de elden geçirtip kalsın diye dokunmadım hiç :) uno ilk göz ağrımdı yeri hala çok farklı :)
teşekkürler yorumunuz için incirlide oturuyorum yakınlardaysanız görmüş olma ihtimaliniz yüksek
Allah gönlüne göre versin kaza bela uzak dursun :)
böle enterasan hikayeli araçları seviyorum :) ağız tadıyla binersiniz inş. ;)
tenekeler renk hariç iyiymiş gerçekten :D
maşallah, çok güzel. bu araçlarda bir kırmızıyı birde laciverti seviyorum. apayrı oluyor. önü dip basıcaksın çok değiştiriyor arabayı. başka hiç birşeye gerek yok. çok seri arabalar, ama içleride bir okadar basit ve çabuk dökülen kopan elinde kalacakmış hissi veren bir araba. ama iyi gazlıyor bu aletler. umarım artık işeleriniz yolunda gider :)
Valla bende diplemek istiyorum da onun için biraz daha zaman var gibi. Geri kalan herşeye katılıyorum :D ama yavaştan uğraşıyoruz işte napalım :) bahtsızlığım devam etmekte malesef :o
Evet yakınmışız gerçekten bende boş geçmem hatta tanışmak da isterim en kısa zamanda :)
An itibariyle araç yine bi süre yatmak suretiyle rölantisinde bi ayarsızlık var sanırım rölanti motoru bizlere ömür :o Bi de şu anda tekliyo sanırım bujilerden kaynaklanıyo sabah erkenden gidip baktırmam gerekicek. Tenekeleri de takamadan satıcam galiba bu gidişle :o
Renk cok güzel duruyorrr :) Maşşallah :)
An itibariyle jantları da taktım :)
http://i40.tinypic.com/w8p6va.jpg
Foto çekme konusunda aşırı özürlüyüm detaylı foto çekcek insancık aranıyor :D