Sese bak be :)
Maşallah maşallah fena ya :)
Printable View
Sese bak be :)
Maşallah maşallah fena ya :)
Yürümüy bu araba sabah denedik :D ahuahauha git balata problemini hallet gel YİİT52 de seninde bızıklarım :D ahuahauhauah şaka bi yana maşallah cidden çok güzel bence veriler yani güzel değer çıkmış.
Baskıyı halledince beraber bi gidelim seninle Dyno day yapalım emre :D
Hadi len ordan bi sürü bahanem vardı sabah:) Baskı değişmem lazım acilen. Sonra yaparız bişeyler:D
Chip'in ne marka? Birde egzoz sistemin nasıl sadece kat iptali mi var ara borular felan orjinal mi? Orjinalse güzel bir ara boru felan yaptırırsan onunda faydası olur. Tabiki baskı balatanında en az 165 felan çıkmasını beklerdim baskı balatana bağlıyorum. Kazasız, belasız kullan.
Bence orjinal o kmde olan bi araca göre çok güzel bi değer bide yanlış hatırlamıyosam lexmaul fazla artık sağlamıyo felan deniiyo ama sadece duyduğum neyse kazasız belasız günlerde
Lexmaul un asıl amacı havayı taşıyan yolu uzun tutarak Torka etki sağlamak benim bilidğim kadarı ile... Çünkü havanın akış yolunun uzatılmasındaki temel amaç odur.
Chip filtre ile daha yüksek rakam çıkabilir tabi ama 200.000+ az bir km değil...Motor kullanıldığı süre zarfında aşınan birşey.
Sıkıştırma ölçmek balatadan önce daha iyi olabilir.
AStra Gsi ile 5-6 sene uğraşmış biri olarak şunu söyleyim ; Lexmaul iyidir hasdır fakat mucizevi bir parça değildir..Ne taktım ne kullandım..kullanan arkadaşlar ile denemelerimizden iyi bilirim ..ilk taktığında alt devirleri gebertir..üstlerde biraz hp ve tork getirisi vardır ama 1500 ytl lik bir parça için azdır :) Sesi iyi hoşdur ama benzinin ebesini diker ;)
Astra Gsi'ın için önereceklerim Chip,enjektör,pompa,büyük flap gaz gelebeği,F16 kısa şanzuman,ayarlı kasnak ve dereceli,hafif volan hafif krang bunların maliyetleri çok düşük rakamlarda.Yukarıda yazdıklarımı uyguladığım Gsi ile bir videom ;)
http://www.youtube.com/watch?v=dmcvNMVlPPg
Bu parçalarla alınacak güç nedir acaba?Alıntı:
Astra Gsi'ın için önereceklerim Chip,enjektör,pompa,büyük flap gaz gelebeği,F16 kısa şanzuman,ayarlı kasnak ve dereceli,hafif volan hafif krang
Kazasız belasız...
Banada güç biraz az geldi. Benimki gibi egzozu tıkalıdır belki. Makina üstlerde sıkılıyordu. Orjinali 139hp olması gerekirken 126hp çıkmıştı superchips kat iptali ve SS son susturucu varken. Daha sonra orta susturucuların birinin ağzında parçalanmış katın parçasını bulunca iş değişti. Boruları genişletip düz geçişli orta susturucuları takıp tekrar ölçtüğümüzde 155hp vermişti. Üstlerde epey rahatlamıştı ;) Dyno verileri...
http://img165.imageshack.us/img165/645/dyno2tu0.jpg
Al bu da benden olsun :D Baskı balata deiştirmeden önceki hali
http://s296.photobucket.com/albums/m...tiEREyll68.jpg
Arabayı alalı 1 ay olduğunda hiç birşey yaptırmadan ki verisi :)
Bi daha sokcam bakalım yaptırdığım bakımlar falan filan ıvır zıvır birşeye yarammış mı :)
Fazla araştırmana gerek yok.. Headerstan itibaren söktür dış çap 57mm boru yap kat.ın orayı düz geçin orta susuturucunun olduğu yere Bilen marka veya herhangi bir kat iptal tarzı 60 lık ufak susturucu takın sonada kesinlikle Supersprint Magnum Universal ..Bunu yaparsan üsttede güç alırsın..
Ayrıca Torkun gayet güzel. Egsoz ile torkda az bi düşüş olsada alacağın hp ler daha iyi gitmene yetecektir...
Headerstan Orta Susturucuya kadar düz 57mm boru.
Ufak bi Orta Susturucu (SuperSprint?)
Orta susturucudan son susturucuya kadar boru orjinal mi kalsın?
SuperSprint Son susturucu. (Remus olmaz mı?)