MAşallah miss.
Printable View
MAşallah miss.
kankam maşallah yine kendine has bir araç ağız tadıyla bin kardeşim inşallah...bunuda efsane yaparsın sen yakında;)
eyw kankacım :) ALLAH ıznıyle elden gelenı yapıcaz :)
sarı ne kadarda yakışmış ya biraz dokunmak lzm ama,jant,yay fln :) karlıklar bence olmamış, ben karlık servmiyorum :) kazasız belasız
benım tarzım bıttıgınde bırdaha yorum yaparsın :) tesekkuler :)
jant rengı hıc cıkmadı ama teaser olsun :) prof cekımler yakında
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...60546129_n.jpg
cokta iyi oldu cokda güzel oldu taammı :D
abicim maşallah , takribi ne yakıyor lpg de?
Maşallah reis güzel olmuş araç kazasız belasız ;)
tüketim güzel , tam otomatik varmıydı bunlarda abi ? vtr dan sonra tarifsiz soğudum robotiklerden hiç ihtimal dahiline bile sokmamıştım onun için corsayı.Polo golf dsg lere bakınıyodum bende eşim için.
walla ısın alsına gelırsen ahmet, bende 1.2 easytronıc vardı vıtes atması harıc arac cok cıddı hızlanıyodu, cunkı bıldıgımız manuel sanzıman oldugu ıcın. bu tam otomatık 1.4 (yokus kalkıs destek felan var)olmasına ragmen resmen kanser edıyo hızlanma konusunda keske easytronıc olsa dıyorum.
ben 1.2 nın bı kac vıdeosu. 1.4 bunun yarısı hızlanmıyor lanet olası..
corsa 1.2 easytronıc 0-150 km by stproject - Car Videos on StreetFire
corsa 1.2 easytronıc top speed by stproject - Car Videos on StreetFire
Masallah stp'ye sarı çok yakısıyo ;)
Kazasız belasız inş
Aynen robotik manuel olması münasebetiyle gazlanması , gidişi falan motor ve kasa ağırlığına oranla güzel oluyor.Ama o durağanlığı , gazdan ayağı çekip beklerkenki eğim nerdeyse yaprak gibi savrulup gitmesi , sıkışık trafik yada yokuşta debriyajı yiye yiye kaldırması , d den r ye r den d ye geçişte gereksiz beklemeler , robotiği koruma amaçlı gaza müdahaleler falan bezdirdi beni.Zaten gazlayan sıkan bi adam olmadım hiç , kendi kendime takılıyosamda huzur olsun en azından.Frene bastımmı dursun çektimmi gitsin.Ne o beni ne ben onu üzmedne takılalım.
Bu çerçevede sence corsa 1.4lpg AT mi , polo 1.4lpg DSG mi abi?
corsayı cok sevıyorum ben kesınlıkle corsa derım helekı benım sarı gıbı color edıtıon bulursan tadından yenmez. kırmızı beyaz felan var satılıklarda bence hıc dusunme
tufan sagol kanka ;)
1.2 lt sesi hoşuma gitti yalnız.Kazasız belasız sürüşler Selçuk Abi.