Son makyajsız Leonlardan kendisi ani bir kararla corsayla takaslamıştım.
18"Seat Sport BBS jant ve 3.5 luk eibach yay dışında birşey yapmadım.Birde plaka dışında
Ön tampon aldığımdan beri ayarsız 6 aydır yaptıramadım
![]()
Son makyajsız Leonlardan kendisi ani bir kararla corsayla takaslamıştım.
18"Seat Sport BBS jant ve 3.5 luk eibach yay dışında birşey yapmadım.Birde plaka dışında
Ön tampon aldığımdan beri ayarsız 6 aydır yaptıramadım
![]()
hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun..Kazasız belasız..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Maşallah..
Jantlar cok yakışmış maşallah. Bugün istanbulda gormuş olma ihtimalim var mı bu arabayı?![]()
Masallah leona06UZ plakalari hep cok orjinal bulmusumdur adim oguz olsa baska plaka bakmazdim
plaka kismindaki siyah yer gozume batti sadece onun disinda cok iyi duruyo masallah
![]()
masallah kazasz belasız.
Bitişik App plakayla gerçekten felaket bir görünüm sağlıyor "06UZ595"Ben siyah bi leonda daha görmüştüm kare app o daha bi ayrı duruyodu
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Maşallah güzel araç. Ama ön tampon imkan varsa mutlaka Cupra tampon ile değişmeli. Kazasız, belasız.![]()
New Toy! - 41 AJV 325
Maşallah Allah kaza bela göstermesin hayırlı olsun![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah...Lastikleriniz ne marka bilmiyorum ama zamanında bu desenli bir lastikle kafayı yemiştim,yoldaki bütün küçük çakılları mıknatıs gibi çekerdi içine,belki marka farkındandır ama araba durmuşken bile lastiklerdeki ufak 2-3 çakıl arabayı hiç hoş göstermiyor,fikrimce...Hayırlı olsun arabanız...
Teşekkürler
İmkansız 6 aydır İstanbul asfaltı görmedi araç
Evet birde siyah leonda var 06UZ
Gözüme batarsa ufak bi taş temizliği yapıyorum
Evet ön kapıdan arkaya geçiş yapılıyor sağ önde oturanın inmesini beklenir genelde arkaya binmek için![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)