yaparık o zaman bişiler ayık ol :D
Printable View
yaparık o zaman bişiler ayık ol :D
Geçtiğimiz günlerde Veli Efendi Hipodromundan çalınan 262 beygirin sanıklarından M.M çıkarıldığı Beşiktaş Ağır Ceza Mahkemecesince 74. Maddenin 08. Fıkrasınca 3 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştır.Mahkeme çıkışı sanık yakınları gazetecilere saldırırken M.M'nin suçsuz olduğunu dile getirip kararı temyize götürüceklerini bildirdiler.Mahkeme çıkışı objektiflere konuşan M.M nin objektiflere söyledikleri kafalarda soru işareti oluşmasına neden oldu. M.M tutuklu aracına bindirilirken bu iş burada bitmedi gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak bekle beni ZaDe demesi kafalarda soru işareti oluştururken mikrofonumu uzattığımız ZaDe, sanık M.M'ninde dediği gibi kendilerine Fantazi müziğin taçsız kralı Kadir Tapucudan gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak şarkısını armağan ediyorum dedi.
olm sabahın 5 inde aklıma geldi anca bu kadar :D hem anlayan anladı sende anladın :hehe: koy gitsin kardeşim.
http://www.youtube.com/watch?v=qTBEqfwVDPM
inceden inceden merak ettiğim yegane araba. Msuprayla Skyı bile gördüm bu araba haala muamma :)
kanku bu tamamen passat mustafanın baskılarıyla oldu :D
dediğim gibi asıl ölçüm paşada olacak basınç gene aynı kalacak ama ince işlerini bitirecez kısmetse hafta sonu olur oda..
kanka bizde bi ölçtük 251 sonra 262 bi kaç kere daha deneseydik zaten tamamlardık 300ü :hehe:
bizim ölçümden 1 hafta evvel çipsiz 114 ölçülmüştü chipledik gittik bide sonuç bu paşada ölç bakalım devir saatinide yap kanka ölü gibi yatıyo ibre
hay masallah...araba boyle guzelse hıc ellemeyın abi...300 yapcaksanız debrıyaj kacıracak cart curt...