bak bu dediğin ayrı bir şey ben diyorum ki adam sürekli sizin orada ben arada bir geliyorum o oradayken iste :hahaha::hahaha: can taşıyacak tabiki gönderirim
Printable View
abi senin varyaa :hehe:
arkadaşlar çok teşekkür ederim tekrardan :D fazlada böyle konuşmayın zaten g.tüm tavana vurdu biraz daha kalkmasın :hehe:
valla şaka bi yana abi sana fedai ustaya ve serdar kankama tekrar teşekkür ederim.
daha fazlası zarar bana 0,6 bar tam karar :D
fazlasın istesende vermez kimse EKE yerinde durmuyor o zaman (Ya bu arada şu "Galata kulesinden attım fesimi.Eyyy fani insaf et degdireyim tepesini.Değdirirsem tepesini itelemem gerisini.Itelersem gerisini keserim nefesini" sil)
ya gülüm ben siliyorum onu admin arkadaşlardan birisi ekliyo :D
valla frenlerim on numara olmuş :D arabam şak diye duruyor :D tabi basınç basarsak kıçını başını nasıl zaptedecez bilmiyorum ama millet zaptediyo öğreniriz bizde :D
abi ortalığın anasını ağlattın derken bişi yapmadık tabi Arkadaşlar sağolsun hepsi abilerini kardeşlerini sevindirmek için biraz abartıyolar :D
yiğidi öldür hakkını yeme ama yinede beni geçemezsin:D
Emeğinize,yüreğinize sağlık.!! Güzel kasa,mükemmel renk ve araç..Kazasız belasız kullan kardeşim..
hahahahahhaha
kanka kopardın benıı hahahahhahaha:hahaha::hahaha:
ahahaha yok böyle bişey
puahahhahahahahhahhahaahahhaahaaha :D:D:D:D
ahahahah iyi olmus bu :D :D :D
konu hortlamış:D
ulen laz ne diyim ben sana işin gücün yok onu anladık :D
sende yolda geçemeyeceğini anladın sanaldan son sürat gidiyosun :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
akşama bekliyoruz bmw lere eke leri e30 ları:D