Yine K-Sport'ta bir gün şu arka jantları da halledelim :D
Maşallah. Rengi özellikle çok hoşuma gitti. Jantta çok yakışmış. Kazasız belasız.
Printable View
Yine K-Sport'ta bir gün şu arka jantları da halledelim :D
Maşallah. Rengi özellikle çok hoşuma gitti. Jantta çok yakışmış. Kazasız belasız.
Maşallah çok hoş görünüyor. Kazasız,belasız.
arka sinyalleri karartırsanız daha da güzel olacaktır.
Cok teskkrler
Sinanim kardesm is yerim orda zaten hergun araba oralarda :) dogrudur plaka yok onde plakalik var sadece
Tesekkrler :)
Cok tesekkur ediyorum cok saol :) , acikcasi guzel fikir bi arastiriyim onu :)
Teskrler cumlemize :)
kankam estagfrllah :)
Cok rahatsiz ama coookk :) ama cok fena tribe sokuyor inanilmaz yol tutuyor :D
Ahahah valla cok tesekkur ederim deisik bi tanismamiz oldu :D hem onlardan ziyade bu sefer cay icelim ins :)
İlk halinde oyle yapmistim fakat pek hosuma gitmedi ilk fotograflarina dikkat ederseniz kapli , fakat simdi arka geri vites lambalarina yaptigim uygulama gibi denicm cok teskkrler :)
Ön tampon altının boyanması cok cok iyi olmus arac gözee cok daha guzeel gozukuyoor masalah
Çok dehşet gözüküyor MaşAllah kazasız belasız güzel zevk..
jantlar nokta olmuş .harika
Tesrkkr ederim cumlemize masAllah
Babadadur Sinan im :) goruselim madem yakinsin
Tesekkler :)
Arkadaslar bu haline bukadar dayanabildik :( , jantlari söktüm araba cok sertti cunki
yapılan işlemler gerçekten harika elinize sağlık maşallah. ama bence arka jantta orjınal renge donmelı ön jant gıbı.
bu arada plakaya atılan vernık ozelmı yoksa normal oto boya vernıklerındenmı ?
maşallah kanka facede fotorafını gördüm standart halini beğenmeyen insan olarak sizin aracı gördükten sonra fikrim baya değişti her arabaya olduğu gibi ÖKSÜZ eli değdiği belli :D
ama jetta gibi buna da bir Air yaparsan mermi olur
maşallah kazasız belasız
Maşallah :)
Bence önlerde siyah olmalı siyah daha hoş duruyor
maşallah allah kaza bela vermesin çok farklı ve güzel çalışma olmuş :) nazar deymesin..
masallah sen ısını bılırsın :)