çok sağol kardeşim benim :) imrenek bakma ya benim arabam senin araban al senin olsun canın sağolsun ne olcak :)
Printable View
hadiya:D versene versene :heyoo::hahaha::hahaha::hahaha::D:D
allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin tekrardan :)
ufledigi gunleri gormeyi nasip etsin bizlere :p :D
:icon_tup::)
DN;
imrenerek bakioz die gozumuz kalmaz merak etme:D ictenlikle MAŠALLAH tekrardan :D
hımm çok güsel olmuş kanks tebrik ederim.
şimdi bişe sorumcam sen hondacısın :D bu stoplarla jdm mi oluyor ?bi çözemedim bu jdm olayı nedir die :)
xenon tak kanks iyide ayarlattır miss
ayrıca ön cama acilinden film çektir
ön cama da mugen sticker ı
not: bas şu arabayı yere :D
super olmus:icon_tup:
ne kadara mal oldu acaba???
bayıldım:D 99 lara daha bi yakışıyor jdm style farlar büyük olduğu için...
ön cam filmi kesinlikle çektir yada bütün filmleri sök..
tekrardan maaaşallah :)
şimdi çok daha güzel olmuş aracın ;) xenon takıcaksın herhalde, öle cok daha güzel gözüküceginden eminim :) benzin fiyatlarından kaçış yok her yerde karşımıza cıkıcak nalet olsun.
hadi lan çip edicen canım sticker ı :)
koni al mis gbi
o değilde senin vtecler hakkında ki güsel düşüncelerini gemişte aradım bulamadım bi türlü :hehe: bi bulsam koyucam buraya da yok anasını satım silmişim geçenlerde temizlik yaptım geçmişlerde oda gitti ama ufak bi replik yazım yinede
ben: olm 106 bıktırdı beni kulağı kopar götü kopar burası kopar ben vtec honda alıcam
arda : olm ne işin var honda alıcan bırak vtec mitek dandik araba tip desen hiç bişe yok
ben: sokarım tipine sağlam araba olm
arda : pug cuların yüz karası tüh sana :D
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
buna benzer bişeydi işte :)
hayırlı olsun arda abi
çok güzel gözüküyo gerçekten, kazasız sürüşler..
ayıp bea ayıp :) ama sende tam benim 106 ya para harcadığım döneme denk geldin ama :D şaka maka ikiside güzel arabalar neyse konumuz vtec :) al sana telden çıktğı gibi basıklığı biraz da yürürünü düşünelim dimi :)
http://img133.imageshack.us/img133/6...1319asdrn3.jpg