Maşallah cok güzel gercekten :)
Printable View
Maşallah cok güzel gercekten :)
Hani dedim ARPyse bir tanesi Kazım abi deydi, eksik kalmasın sonra
Evet evet ARP leri bende gördüm nası almadın sen onları :D
Bu kadar çabuk turbo mu olur kardeşim. Mikrodalgadamı pişti :)
araç diri ve hoş;)
kazasız belasız...
aaa Otomobil: Black EK4 Vti t.
allah allah :D
yeni foto vs. yokmu peki :D
hahahh arda cok ıı yaw:) ne alaka olm...vıdeo ısteruk...
hayırlı ugurlu olsun?
arda maşallah az laf çok iş ;)
vıdeo ısterızzz....
şu 1.127 adet mesajımı aratın birine söylediğim en kötü söz maşallahtan ibarettir emek iyi veya kötü sonuçda emektir ne olursa olsun saygı çercevesi içinde adabına uygun bir şekilde yazmakda ve düşünmekte fayda vardır,,,,,,
Sen kıs kıs orda burda stock motor kırıcak iki gün sonra biz o kadar 1.5 sene bekledik onu aldık bunu aldık,1 hafta da turbomu olur diye konuşmakda bunu forumlarda belirtmekte ve karalama yapmakta özgürsün o senin kişilik yapını gösterir kesinlikle saygı duyarım...
Ama belirtiyim bak bu Araba benim,Cebimdeki Para benim ..Allahıma şükürler olsun ki çok daha ciddi projelerime yetecek kadar...
senin ve gibilerinin çok değerli hafızasında yerim olmasın lüften!!!!!
Keşke mütavazilik sınırlarından çıkarmasaydın bu mesajınla beni,haydi yinede kal sağlıcakla...
allah utandırmasın.
maşallah bu aracın ilk gününden bu yana ilerleyişi çok güzel ve zevk dolu tebrik ederim kazasız belasız kırılmadan gidersin inşallah
kimse kusura bakmasın lafımı esirgemem.böle kişiliksizlik görmedim.iki gün önce yanımızda gelip otururken şimdi burda gelmiş ağustos böceği gibi ötmeye ne gerek var? hala uslanmadınmı sen hala 5 sene önnceki mertcanı görüyorum karşımda hala ortalık kızıştırmaya çalışıyorsun.
HErkes emeğiyle bilgisiyle bişey yapıyor sen napıyorsun?Böle arabalar gördüköçe sevinmelisinki gazlarız eğlence olur diye.Sen napıyorsun vay ölemi olur bölemi olur diyorsun.Biraz saygılı ol.Telefonlarım açık
ben her ıkı tarafıda tanımıorum sonucta ama yapılan bırsey var ortada saygı duymak gerekır.bu ısler ımkan meselesı sonucta.benımde elımde ımkan olsa bende 1.5 sene beklemem kafamdakı proje ıcın.obur arkdasında solemek ıstedıgı farklı olabılır sonucta ne dusunerek ole bı yorum yaptıgı bılemıcem ama arda arkadasımın yaptıgı ıslerı begenıorum 106 sınıda cok begenıodum bu aracınıda.bence kalıtelı arac yapan bı arkadasımız ve devamını merakla beklıorum.tekrardan masallah dıelım.