Öncelikler Herkese Merhaba;
Aracım 2 senedir bende ve daha önceden gri renkteydi. Bu zaman zarfında aracı değiştirmek yerine rengi değiştirerek ufak tefek dokunuşlarla birlikte air yaptırıp binelim dedik. Umarım beğenirsiniz;
Öncelikler Herkese Merhaba;
Aracım 2 senedir bende ve daha önceden gri renkteydi. Bu zaman zarfında aracı değiştirmek yerine rengi değiştirerek ufak tefek dokunuşlarla birlikte air yaptırıp binelim dedik. Umarım beğenirsiniz;
Masallah mondeo cok guzel araba 2006 dan beri kullaniyoruz severek genelde uzun yola cikarken aliyorum.
Tamponlarin altindaki siyah yerler ghia modellerinde boyali daha uyumlu oluyo gibi bence boyali olunca.
Allah kaza bela vermesin iyigunlerde kullanin.
Gölcük Myo'da okuyorum bende, gölcükte denk geldim bi kaç defa canlı gözle çok daha güzel.
Maaşallah mondişe
Gözüme batan tek şey ise tampondaki çıtaların siyah olup kapılardakilerin siyah olmaması.. Onlarda tamamlanırsa gayet yerinde olur.
- Bize Her Yer TRABZON
bu arabanin hakki cok daha guzel jantlar + siyah far ve siyah sisler bence![]()
+arka stobun ordaki krom olan yerin siyah folyo yapilmasi ve stoplara cam filmi
tamamen kendi fikirlerimdir masallah kazasiz belasiz,
- K -
________
Dr.Ecu
Maşallah güzel duruyo Facebook üzerindende baya paylaşılıyor
Merak ettiğim kaplamamı boyamı ?
maşallah yıkım olmuş
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Masallah
Daha iddalı bir jantla nokta olabilir
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
alet çok iyi maşallah![]()
Olmamış.![]()
Şaka bir yana jant konusunda çok farklı jant denendi bu araçta, inanın en güzel duran jant bu.
Bro kazasız belasız tıs tıslı günler.![]()
Instagram: mutusgarage
maşallah mondimize ...
jant fikri kafamızda zaten hayırlısı ile istediğimiz gibi bi jant bulabilirsek noktalıycaz durumu![]()
Her Zaman Dile Getirdiğim Bi Cümle'' Millet Olarak Bişeyin B.kunu çıkarmayı çok Seviyoruz''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)