hızlımı yavaşmı bilemedim ama polo kadar hızlı sanırım
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=2qzGn6CLK1I
Printable View
hızlımı yavaşmı bilemedim ama polo kadar hızlı sanırım
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=2qzGn6CLK1I
Oranları beğenmedim açıkçası. 200-205 gibi 5 bitecek şekilde tüm vitesler kısalması lazım 1inci vites hariç.
Hayirli olsun guzel arac
Keske beyaz cam tavan olsa idi
Bu arada arac 1060 kg katalogunda yazan deger
Ve 200 hp
Cok cok hafif gucte cok iyi ama
Bu degerler isiginda cok daha iyi gitmesi gerekli idi bence
Normal 208 'den 80 kg hafifletmişler 8. etabın testinde söylüyordu. 1160 kg imiş.
Güzel araç,hayırlı olsun,kazasız belasız.
Stock şekilde poloyu geçer diye düşünüyorum
hayırlı olsun : )
106 gti gıbı dodıklerı unutmamışlar : )
hayırlı olsun çok güzel maşallah
Önceki spor modellerine oranla güç ve kilo oranı daha makul... 200 kmh üstü çok ağır geldi bana.
İnsan 200 hp lik bir araçtan daha akıcı olmasını bekliyor.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun. En azından önceki yeni nesil spor peugeot modellerine nazaran, daha karakteristik bir araba yapmaya çalıştılar
jantları harıc cok hos bı arac bnce hayırlı olsun kazasız belasız bınmek nasıp olsun turuncu olan aractakı jantlar rcz jantları heralde o jant bıde coılover miss olur
Aracınız çok güzel maşallah :) Videoda 170 den sonrası biraz sıkıntılı artıyor gibi geldi tek beğenmediğim nokta bu oldu :)
Hayırlı olsun maşallah fiyatı çokta garipsenecek bir fiyatı yok bence sanki renginden dolayı biraz sönük geldi..
Polo gtı ıle surelerı hemen aynı ancak bu test 98 oktan ıle yapılmıs.
Bu aracın yol tutusu ıyı ıse,guzel seyler yapılabılır. Clıo ıle testlerını merak edıyorum.Ozellıkle Handlıng course da.
Hayırlı olsun,eskı bır Pejo GTI kullanıcısı olarak,severım hot hatch lerı ;)
bu araç derin mavi yada ateş kırmızı olmalıydı mükemmel bence yazılım ve coilower çıldırtır bunu.
hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlısı olsun, güle güle kullanın...
5. vitese maşallah baya uzun tutmuşlar.:D
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. :)