Maşallah güzel duruyor..
Printable View
Maşallah güzel duruyor..
teşekkürler.
maşallah allah kaza bela vermesin 1 sene yakın bmw aramış birisi olarak şanslıymışsınız gayet temiz ve sağlıklı duruyo inşallah böyle devam eder :)
Çok güzel duruyor Maşallah kazasız belasız :)
Maşallah kazasız belasız hatları çok düzgün duruyo hayırlı olsun :)
Maşallah güzel duruyor daha öncesi memur spec olduğu belli oluyor diri kalmış :) Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler..
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşer güzel araç :)
M2 bodykitte tamponların kuşakları olmadığı için komple boyanmış gibi duruyor. Uydurma değil yani, orijinali öyle onun. Senin tamponlar orijinal, sadece altlara M2 ekler koyulmuş. Büyük ihtimalle tampon altlarındaki sac panellerin bozukluğunu kapatmak için yapılmış bir uygulama...
Ben olsam onları söker komple orijinal haline getiririm aracı. Bunlar dışında gayet temiz duruyor araç maşaallah. Allah kaza bela vermesin.
Araca m2 tampon ekleri görsellik amacı ile konulmuştur, ben dün akşam sahibi ile konuştum, zaten tamponun altında ki panelde hiç bir bozukluk yok gayet düzgün bir şekilde duruyor eğilip bakıldığında görünen biryer e30 da bakmadan alınmaz zaten, bizde gereken yerlerine baktık aracın, öneriniz için teşekkürler ama m2 tamponları kesinlikle sökmeyi düşünmüyorum.
E30larda tampon panelleri yaş itibariyle bozuktur genelde. O yüzden öyle tahmin ettim. Bozuk olsa bile büyük bir kusur sayılmaz zaten bu yaşta arabada. M2ler fiber olduğu için ve eksik olduğu için sökmeni tavsiye etmiştim ama zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta... Güle güle kullanın...
eski e30 umda yani 3 sene önce filan 318 im vardı onda yoktu m2 orjinaldi tamponlar ve çok kel gözüküyordu gözüme :) oyüzden sökmeyi düşünmüyorum sağolasın
Orijinal halde is karlık takınca kel durmaz bence ama sen bilirsin. komple tamamla bari bodykiti. Şu durumda seninkinde de yanlar kel duruyor. En azından sadece marşpiyelini taksan M2nin güzel olur.
marşpiyelden ziyade pakoları düşünüyorum :)
Pakoları yapmışken tamponları da M2 yaparsın tam olur o zaman ;)
eğer yaparsam pakoları bu dediğinide yapıcam sırf seni kırmamak için abicim :)
Çok akıl verdim biliyorum ama eski bir e30cu olarak e30 görünce dayanamıyorum napıyım :) İnşallah istediğinden de güzel olur araban...
eyvallah sağol :)
maşallah hayırlı olsun =)