cok guzelmis masallah. Olmasi gerektigi gibi...
Printable View
cok guzelmis masallah. Olmasi gerektigi gibi...
Maş kazasız belasız:)
masallah cok güzel görünüorr kazasız belasız..
Dandik Araç Hiç Sevmedim
Bu ne Böyle Kuğuru Parka Gitmek İçin 1 km yol'u 30 dk'da Anca Gidiyor Araçmı Bu yavv
Allah Kaza Bela Göstermesin Emin Bey Ama Artık Ne Aracınızı Nede Sizi Görebiliyoruz Kayıplardasınız Bir Ara Ümit-Hüseyin Sen-Ben Yine Bir Görüşelim İftar Sonrası
Tam bir Dark maşallah...
Kazasız belasız ;)
güzel bir vti kazasız belasız...
Yaw sen resim falanmı koyuyorsun Emin sürekli hayırlı olsun haıylı olsun bakıyorum hep eski resimler.
Sıkıldık ya. :)
resmen aracınıza hasta oldum masallah allah kaza bela yuzu gostermesın tam ıstedıgım gıbı polis sorunu olmasa on cam fılmı ıle beraber tam olurdu
çok yakışıklı kazasız belasız cezasız
MasALLAH MasALLAH .. cok guzel .. hele ki su Kirmizi Sedan'a bitiyorum ..
gördüğüm eli ayağı düzgün en güzel vit lardan... allah kaza bela vermesin
çok güzel maş ;)
Renk orjinalmi ? Maşallah çok temiz duruyor ..
Sağol arkadaşım
Teşekkürler
Rengi S2000 siyahı. Teşekkürler ve gerçektende çok temizdir kerata Ben 5 liralık şampuan kullaniyorum kerata 50 liraya NXT şampuan kullaniyor :D
Eyvallah dostum teşekkür ederim. Allah razı olsun
:icon_tup: emin abi çok temiz maşallah
emin abi bi tur versene çöpün ordan dönüp gelcem :p
taş gibi araba yaa allah kaza bela vermesin :))
guncelll fotolar yokmu hocam
ilk sayfadakiler güncel gökan
Maaşallah çok hoş:)
Kazasız belasız binersiniz inş..
çok hoş bir araç masallah kazasız belasız sürüşler
cok ıyı masallah allah kaza bela vermesın
Pırıl Pırıl maşallah.Allah nazarlardan,kazalardan,cezalardan,kem gözlerden ve sarhoşlardan saklasın :D:D:D:D:D
aynı semtte oturuyoruz ama geçen gün ilk kez gördüm aracı :) maşallah simsiyah ok gibi. Allah kaza bela vermesin. arka tampon ekinden öyle görünüyo olsa gerek, arka lastikler çok ince kalmış gibi görünüyor. bi de stopları da orjinale dönmeyi düşünüyo musun :)