Maşallah süper gözüküyor kazasız belasız inşallah.
Printable View
Maşallah süper gözüküyor kazasız belasız inşallah.
Maşallah allah kaza bela vermesin
Maaşallah iyi günlerde kullan 2 tane 2002 varsa bende de gri 2002 vardı diğeri benimkiymiş o zaman:)
maşallah kazasız belasız.
Maşallah Ümitim çok güzel duruyor Allah kaza bela göstermesin :)
Hayırlı olsun..Temiz diri duruyor...İyi günlerde kullanın...
(Benden tavsiye o filtreyi yalıtın..Egsoz manifoldu ve radyatörden sıcaklık çeker...)
Maşallah kardesim
boncuk :)
teşekkürederim arkadaşlar :)
sağol abi :)
o araç şuan izmitte sanırım teşekkürederim
teşekkürler cümlemize inşallah
ahhaha eksik olmuş imlayı düzelttim fazla sallamışım :D facede özelden yazdım sana :)
teşekkürler :)
Sağol Melihim :)
sağol abi ona el atıcam şuan başka filtre taktım çok sıcak alıyor aem i tekrar takarken bi şekil yapmam lazım
http://u1306.hizliresim.com/1b/l/p9dqb.jpg
Maşallah, son fiyatı düştüğünde evde oturamadım arkadaşlarımı aramıştım alın paranız varsa ben gelince sizden alacağım diye :D Allah kaza bela vermesin, bir çoğu beğenmese de bal köpüğüne ayrı bir ilgim var :)
Maşallah insallah kazasiz belasiz alabilicegin en guzel arabayi aldin degerini bil insallah
işte budur yıldızlı pek iyi ;) masallah mk2 de tek diyebiliriz bu araca....
Maşallah evveliyatı temız araç.Nadir araçlardan allah kaza bela vermesin hayırlı ugurlu olsun
bal köpüğü güzel bi renktir nasıl tanıtıldığı önemli aslında :) bu aracı uzun zamandır takip ediyordum hiç yapmadığım bişeydir sahibine mesaj atmıştım ters bi cevap geldi:D fiyat düşünce beklemedim teşekkürederim :)
ikinizede ayrı ayrı teşekkürederim bi ara buluşalım tanışalım :icon_tup:
teşekkürederim kardeşim aracım o kadar iddialı ama ben o kadar iddialı değilim;):icon_tup:
gidişi fena gördük inandık,
maşallah :D
maşallah allah kaza bela vermesin.gerçekten cok şık bir arac.
Maşallah, çok temiz motorda bir okadar derli toplu, kitap gibi.
Kazasız, keyifli sürüşler..
Maşallah Ümit Allah kaza bela vermesin
Maşallah çok güzel hayırlı olsun.
Mk2 ve bal kopügü bence en guzeli tabi bnm fikrim :)
Nazar degmesin cok begendim :)