Alda takas yapak :) vb ile
Printable View
kaanım AJ nin maşallahı var inşallah çok çok daha iyi olucak allah kaza bela vermesin...
ZC yi de eklemişsin okadar vtec içinde Sİ görmek benı mutlu etti sagolsın.
akşam bızı gezdır :)
Yunus sertan a yirmiye sat la sirtlan gibi bekler seni haa hayirli olsun getirde bi okuyup ufleyim dordu.
AJ vtec Ünal kardeşimize bugün satılmıştır.. proje kaldıı yerden devam etmekte... yeni güncellemeleri kendisi yapar:)
hayirlisi olsun hayko isini bilir :)
haykoo tehlikeli adam .
Abi tekelin ordaki kırmızı yeni olan mı ? :) hadi hayırlısı arada geçerken spy shot alırım :)
yok kardeşim şimdilik birşey yok... bakalım ama bi sürpriz var kafada.. bundan sonra görürsende bademtatın orada rastlarsın bilki kırmızı delsol,)
ahaha yorumlara bakk :D Allah razı olsun seviyorum sizleri :D
profil bilgilerini düzenle lan 98 vti değil 96 sın artık:)
Pek buralarda biseyler paylasmak adetim degildir ama belki bitince proje konusu acarim :)
http://o1309.hizliresim.com/1f/c/sl7q8.jpg
Konunun kapatılmasını rica edebilir miyim. Araç bende değil adımla konunun devam etmesini istemiyorum.
yok mu böyle bir şansımız?
moderatörlerimiz görmüyor heralde? kime mesaj yazmalıyım biri yardımcı olabilir mi
??? hala haber bekliyorum
Konunun kaldırılmasını önemle rica ediyorum, en azından birisi kime pm atmam gerektiğini söylese artık...
Arabayı satalı 1 yıl oldu sattığımız kardeş dediğimiz herf 300 400 lira için bizi dolandırmaya kalktı üstüne bi de hakkımızda yazıp çizmiş orda burada, bu araba ve konuyla cidden adımın geçmesini istemiyorum. He bi de eline yüzüne bulaştırmış zaten Hayvan dediği evcil hayvan olmuş minik kedi gibi, onca parçaya emeğe alıp tamamlamak kalmıştı o da becerilememiş zaten ya helal olsun. Bu aracın konusu projesi vs ile ilgili cidden bağım kalsın istemiyorum yardımcı olunursa sevinicem...