maşallah...
güle güle kullanın, kazasız belasız...
Printable View
maşallah...
güle güle kullanın, kazasız belasız...
Maşallah cok canlı cok başarılı bir araç olmus.
Allah kaza bela vermesin. :)
Maşallah ışık ...
Masallah cok güzel olmus, simdi kadar gördügüm en güzel compact, kazasiz belasiz sürüsler :)
Ben uygulanmış halini görmedim hiç ya da gördüm de hatırlamıyorum. 2003'te şöyle bir çalışmam olmuştu. Kaput uzatma ve arma iptali o zamanların modası, dikkate almayalım :)
http://img827.imageshack.us/img827/7875/9bqo.jpg
Mükemmel olmuş. Kazasız belasız...
Sağolun, herkese teşekkürler :)
@Emre
evet dükkan bizim, vibe slim bass var sadece ondan da memnunum. Zaten öyle cıstak cıstak müzik dinlemediğim için sıkıntı olmuyor :)
vay maşallah vay
Normalde hiç sevmem compact'ları ancak bunda yapılan her işlem aracın daha iyi olması için olmuş abartı yok herşey yerinde maşallah kazasız belasız arcınız çok güzel.
şuana kadar yapılan bence en güzel compact maşallah kazasız belasız memleketimde böle arabaları görmek güzel oldu sabah sabah :)
maaşallah diyelim nazar değmesin :) gerçekten çok başarılı bir araç ortaya çıkmış,,üzerindeki parçalarla rengiyle çok şık ;)
Her jantı çok yakıştı vallahi zevk sahibisiniz. Güzel günlerde kullanın.
bu arabaları begenmezdım senın aracı gorene kadar masallah ..
Herkese teşekkürler, sizlere daha iyileri nasip olur inşallah :)
maşallah detaylar çok başarılı güle güle kullanın :)
gördüğüm en iyi e46 M compact diye bilirim. maşallah kazasız belasız.
Çok şık,maşallah. :)
Sağolun arkadaşlar, teşekkürler :)
Işıkçım, zevkli adamsın :) Maşallah
Çok beğeniyordum zaten son hali de inanılmaz iyi olmuş :)
Maşallah :)
Teşekkürler :)
Maşallah abi çok iyi duruyor kazasız belasız
Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım, teşekkürler :)
bazen carrefourun arkasındaki otoparkta görürdüm, son hali gerçekten inanılmaz olmuş abi. güle güle bin :)
çok çok güzel :)
Jantlar 18 mi 19 mu ?
Jantlar 18" bundan önce 19" takım takmıştım ama eşim hamile olduğundan çok sarsıyordu sökmek zorunda kaldım :)
Maaşallah Işık abi Allah kaza,bela vermesin çanakkale de hiç görmek nasip olmadı bunu ama inşallah bi gün denk gelirim :)
Maşallah yazdım mı bilmiyorum, güle güle kullanın abi.
selam ışık bey merhaba ben peugeot satış müdürü gürsan.
uzun zamandır sizinle tanışmak için uğrayacağım fırsat bulamadım sizi gelip geçerken görüyorum hep showrooma mutlaka beklerim. benim de projelerim var yaptığım ve yapacağım paylaşmak isterim:):):)
Mermi maşallah çok güzel duruyor Allah kaza bela vermesin.
Sağolun beyler, teşekkürler.
Gürsan bey iş yerim emniyet müdürlüğü karşısında Işık Fotoğrafçılık, müsait olduğunuzda buyrun gelin.
maşallah inanılmaz güzel olmuş .
Bide compactın tipi güzel değil derler . Bebek gibi araç ben coupelerden daha çok seviyorum compactın tipini bebek gibi. Çokkkk güzel nazar değmesin Allah sahibine bağışlasın
maşallah araba zaten ateş ediyordu tamponlardaki renk değişikliği ile adeta tarıyor.
çok beğendim güle güle kullanın maşallah..
Teşekkürler arkadaşlar, Allah sizlere çok daha iyilerini nasip etsin :)
Ufak değişikliklerle o kadar güzelleşmiş ki araç bmw yine compact çıkarsa bundan güzel olmaz.
Bu arada bu jantlar iyice ayağa düştüğünden gene matt graphit ultraleggeralarımı takacağım :)))