Sırf koltuğu için bile alınır :) hay maşallah acayip heybetli Allah kaza bela vermesin hocam :)
Printable View
Sırf koltuğu için bile alınır :) hay maşallah acayip heybetli Allah kaza bela vermesin hocam :)
Çok şık bir araç maşallah. Yapılanlar cuk diye oturmuş. Kazasız belasız.
maşallah...
güle güle kullanın, kazasız belasız...
Maşallah cok canlı cok başarılı bir araç olmus.
Allah kaza bela vermesin. :)
Maşallah ışık ...
Masallah cok güzel olmus, simdi kadar gördügüm en güzel compact, kazasiz belasiz sürüsler :)
Ben uygulanmış halini görmedim hiç ya da gördüm de hatırlamıyorum. 2003'te şöyle bir çalışmam olmuştu. Kaput uzatma ve arma iptali o zamanların modası, dikkate almayalım :)
http://img827.imageshack.us/img827/7875/9bqo.jpg
Mükemmel olmuş. Kazasız belasız...
Sağolun, herkese teşekkürler :)
@Emre
evet dükkan bizim, vibe slim bass var sadece ondan da memnunum. Zaten öyle cıstak cıstak müzik dinlemediğim için sıkıntı olmuyor :)
vay maşallah vay
Normalde hiç sevmem compact'ları ancak bunda yapılan her işlem aracın daha iyi olması için olmuş abartı yok herşey yerinde maşallah kazasız belasız arcınız çok güzel.
şuana kadar yapılan bence en güzel compact maşallah kazasız belasız memleketimde böle arabaları görmek güzel oldu sabah sabah :)
maaşallah diyelim nazar değmesin :) gerçekten çok başarılı bir araç ortaya çıkmış,,üzerindeki parçalarla rengiyle çok şık ;)
Her jantı çok yakıştı vallahi zevk sahibisiniz. Güzel günlerde kullanın.
bu arabaları begenmezdım senın aracı gorene kadar masallah ..
Herkese teşekkürler, sizlere daha iyileri nasip olur inşallah :)
maşallah detaylar çok başarılı güle güle kullanın :)
gördüğüm en iyi e46 M compact diye bilirim. maşallah kazasız belasız.
Çok şık,maşallah. :)