:D o halde stepne de büyük jant lastik olacak demektir... peki ayar falan gerektiriyormu yoksa sadece tak kullan gibi birşey mi
Printable View
:D o halde stepne de büyük jant lastik olacak demektir... peki ayar falan gerektiriyormu yoksa sadece tak kullan gibi birşey mi
Benim bugüne kadar kullandıklarımda bir ayar gerektirmedi, taktık fren hidroliğinin havasını aldık kullandık.
Maşallah .Çok kaliteli duruyor. Kullanılan malzemeler yapılanlar hakkını vermişiniz . Son jantlarda harika durmuş. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Maşallah Allah kaza bela vermesin, çok şık duruyor gerçekten. Son jantlar işin sonu olmuş. Daha fazla fotoğraf olsa tadından yenmez.
Nazar değmesin.
İki aracın da çok güzel ağabey maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
Beğendiğim ender compactların arasına girmeyi başardı. Maaşallah :)
Hem compact hem dizel
(Hem önden hem cam kenarı)
Bende temmuzda compactımı sattıktan sonra ekonomik bi araç bakıyorum. Neye binsem sevemedim. Hiçbiri hoşuma gitmiyor. compact hem donanım hem sürüş keyfi hem malzeme hem konfor herşeyi bir arada bulunduran çok başarılı bir araç.
http://www.techturkey.com/forum/otom...6-compact.html
Işık kardeşim hem vossen hemde 5 serisi jantı daha güzeldi gibi geldi bana benim çok hoşuma gitmedi bunlar belki tozlu diyedir bilemiyorum
ilk defa bi compact hoşuma gitti ama yine kafadan hariç :D maşallah kazasız belasız
Araç satıldı yerine 2013 cth polo gti geldi :)
herşeyi ile mükemmelmiş
Maşallah çok kaliteli olmuş kazasız belasız
adam gibi adamın arabasındayım sonunda ,tekkelimeyle aşık oldum allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah
https://i.hizliresim.com/Z3ZlJz.jpg
gidişi bi ayrı duruşu bi ayrı güzel bmw mizin
ilk defa okuyorum konuyu gerçekten olağanüstü duruyor, maşallah emeğinize sağlık kesenize bereket. çok yakın arkadaşımda da şuan 3.16ti var o yüzden daha bi ilgiyle okudum. kazasız belasız günlerde kullanılsın inşallah
Gürsel abim iyi oldu denk geldik valla, ayağına sağlık.
Bekliyorum Hayati'de rakı içecez daha :)
Çok şanslıyız ki her gün görüyoruz