şu tempra ve tipo çok güzel araba, özellikle bu 2.0 148hp olanlar efsane adayı :) maşallah...
Printable View
şu tempra ve tipo çok güzel araba, özellikle bu 2.0 148hp olanlar efsane adayı :) maşallah...
Maşallah güzel araba.. Tipo benim ilk sürdüğüm arabadır yanlız sizin aracınız sanıyorum Cat olanlardan sedici'ler 3 kapı üretildi 95'e kadar var..
Bu arada eğer stilo jantı arayan varsa bende var sadece kapakları yok..
MaşAllah kazasız belasız sürüşler çiçek gibi :)
Teşekkür ederim. Tespitiniz doğru aracım cat lakin 4 kapı olmasına rağmen bunlarda sedicivalvole :icon_tup:. 95e kadar olanlar tek kapı olarak italyada üretildi. 96 dan itibaren Bursada 2.0 üretimine başlandı. 96, 97 ve 99 yıllarında üretildi ve 99 yılında üretimi sona erdi. 99 daki sedicivalvoleler benimki gibi kırmızı ve siyah olarak 2 renk olarak üretildi ve yıl sonunda banttan çıkarıldı :)
Sade ve yarıcı. Maşallah güzel alet.
10 sene önce 1.4 ie si vardı ailemde. 5. viteste 125 i geçince economy söner power yanardı göstergede. Çok güzel maşallah
Çok güzel duruyor Maşallah kazasız belasız :)
Vay kimleri görüyorum burda :heyoo:
Güle güle kullanın...
bu arabanın kadranları acayip hoşuma gidiyor kazasız belasız
10 numara 5 yildiz. Guzel araba masallah:)
masallah..
zamanında bizde tempra vardı ama ben tipo yu cok severdim küçükken. maaşallah cok guzel araba.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
maşallah çok iyi duruyor
maşallah temiz kalmışlardan nazar değmesin
maşallah tertemiz araç güle güle kullan :) .. bendede aynısından vardı punto sarısı çok güzel araçlardır tadı keyfi bambaşka..
MPİ motormu oluyor bu şimdi ?