allah utandırmasın inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız ... amaç rolling mi drag mı ??
Printable View
allah utandırmasın inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız ... amaç rolling mi drag mı ??
sağolun arkadaşlar,
hem rolling hem drag eğlence amaçlı bir araç.
var tabi zengin züppe, üstüme kayıtlı 2 araba bide en sevdiğim en güzel şirket arabası var :D
Masallah, ep3'lerde k20a2 mi vardi? Hep k20 oldugu icin bilemedim, Allah tamamina erdirsin, basarilar. :)
Bence sanzimanida mekanik yaparsanız evladiyelik olur
Maşallah bu arada :)
sağına soluna demir kaynatında motor filan neym üstümüze kopup gelmesin :D
Hayırlı olsun kazasız belasız
emre hayırlı olsun okan ve yusuf varsa sorun yoktur onlar en iyi şekilde yaparlar ben sizin ortama hayranım bence iddalı bir araç geliyor allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Çok güzel proje olucağa benziyor Allah utandırmasın abi
hayırlı olsun Allah utandırmasın
Cok guzel bir proje insallah sikintisiz binersiniz ALLAH utandirmasin
Bende dusunuyorum pmlesmistk abi seninle hatirlarsan. Ef aldim bende seneye basliycam 190turbo yapinca kismetse.Rabbim isinizi ras gtrsin nazardanlar korusun massallh
Sanziman ve frenler icin ne dusuyorsun?
Birde sanziman icin ic aksamda konsol vs nasil olucak kesme bicme?
Hayırlı olsun inşallah en kısa sürede biter marş zamanı haber verde gelelim kanka.
amin sağolasın, şanzıman orjinal 6 ileri k20a2 şanzımanı, frenler için şu an bişey yapma imkanım yok, otobanda da pek ihtiyaç yok aslında.
vites halatlarını vtec2 kullandığımız için konsolda kesme biçme olmadı, sadece eski vites tertibatı söküldü yerine vtec2 kütüğü ve halatları takıldı.
hadi hayırlısıı emre abii rabbim keyifli bi şekilde binmeyi nasip etsin
Allah utandırmasın maşallah.. Kulak işçiliği süper..
maşallah çok güzel proje Allah utandırmasın