hayırlısı olsun o zaman kendi pistonuda turboyu kaldırır aşırı sıkıştırmalı bir piston değil çünkü vitaraya gerek kalmaz turboda :) ama iyi bir yazılım beyin işine girmelisin :)
Printable View
hayırlısı olsun o zaman kendi pistonuda turboyu kaldırır aşırı sıkıştırmalı bir piston değil çünkü vitaraya gerek kalmaz turboda :) ama iyi bir yazılım beyin işine girmelisin :)
Masallah abi hayirli olsun projen.
maşallah kardeşim iyi uğraştın emek verdin güzel oldu son hali:) kazasız belasız kullan:) headers ve egzosla guzel sesler cıkabılır :D
maşallah mevlam nazarlardan korusun sizin elinizde çiçek olmuş çiçek :)
Anlatiminiz cok keyifli olmus severek okudum, araca da maasallah kaderi degismis resmen :)
maşallah çok güzel olmuş güle güle kullanın
güzel hikaye kazasız belasız binmeniz dileğiyle
çok zevkle olkudum emeklerinize paranıza saglık headers ve egzozla çok farklı olur
teşekkür ederim kısmetse kışa bigtube ve headers düşünüyorum, bugünde benzin pompamızı değiştirdik :)
çok emek var gerçekten maşallah abi yalnız jdm far stop ve öne de hatchback tamponu şart bence :)
çok teşekkürler ***** para bitti şimdilik kışa düşünüyorum jdm stop, farlar ztn jdm tampona yacaz artık bişiler :)
ellerinize sağlık emeği hak eden ve karşılıgını veren araçlar maşşalah kazasız belasız motor kodu nedir aracın bide kadran videosu alsak sohc yapıcaklara yol göstermesi açısından :)
maşallah kazasız belasız
maşållah kazasiz belasiz... araac degerini bilen birinin eline gecmis ozune donmus ;)