Güncel: 8.sayfa Yaylı filmli amerikanlıyıkayıp temizlendi namıssız
Güncel: 7.sayfa YAYLANIK
Güncel: 6.sayfa
Güncel: 4.sayfa Komple söküldü temizlendi ön takım sıfırlandı lastikler sıfırlandı
Arkadaşlar sonunda araba alma macerasının ardından bir 306 Griffe aldık, aslında hiç aklımda fransız 106-206-306 vs yoktu ben bi eg-bi practica alırım diyordum fakat temiz bir 306 bulunca işler değişti Fransız olduk
araç 1.6 90 bg tüplü ve öfkeli aracı bir abiden aldık sağolsun temiz bakmış aracına araç 98 model klimalı airbagli vs vs vs 145.000 tüp takılalı 1 sene olmuş de
alma işi netten bir practica bulduk fiyatı her şeyi konuştuk anlaştık ben ıspartadan peder bey sağolsun ankaralardan otobüse bindik ve istanbulda buluştuk satıcı arkadaş bir geldi oda ne ??? araba yamuk geliyor adamın dediğinin dışında her şey var arabada araç gaziosmanpaşada kırmızı bir practica arabanın kaporta sıfır yamuk yumuk darbe olmayan yer yok bu önden görüntüsü uzaktan gelirken aracın içine bir bindik ilerledik selamlaşmadan sonra oda ne adamın söylediğine bak arkadaşlar dün sabah araca arkadan çarptılar hata onun tutanak tuttuk dedik dur bi abi nettin sen
indik ki arka tampon ve arka camurluk tırt.... ulan şerefsiz herif o kadar yol geliyoruz telefonda bildirsene ! neyse adama yol verdik ve internet araştırmalarından sonra bir kaç 306 aramalarından sonra bu aslanı bulduk
araç full orj. sadece 406 coupe jantlı kaportası 10 üzerinden 9 bir araç
biliyorum apacilinden yay ihtiyacı var olacak zamanla hepsi
düşüncem 5lik FK yay
jant 206 gti-306 gti jantıyla takas edecek olan varsa hemen takaslayalım![]()
resimler net değil fazla aracı yeni aldım telefonla çekebildiğim kadar diğer fotolar ve işlemler zamanla bu konu altında gelecek
İlk aldık ve teste götürdük motor on numara
Devri almadan önce ayrılık fotosu![]()
İstanbul-Isparta yolculuğundan bir kaç kare hava fena
BONUS: Peder beyle İstanbul hatırası 2000-2008 dönemi istanbulda kalmıştık özlemişiz meret şehri (Adamın hası hası)
Maşallahı esirgemeyelim abiler arkadaşlar inşallah Allah pişman ettirmezde kazasız belasız bineriz