Aldıgın her arabanın kaderi değişiyor bu s2000 in de kaderi fena halde değişecek gibi . Maşallah kazasız belasız sürüşler
Printable View
Aldıgın her arabanın kaderi değişiyor bu s2000 in de kaderi fena halde değişecek gibi . Maşallah kazasız belasız sürüşler
Masallah kırk bir kere..
hayırlısı olsun...
Maşallah, çil çil yanıyor. :)
Maşallah kazasız belasız binin cidden üzerinde fazla nazar varmıs :)
maşallah, kazasız belasız...
nazar değmesin aman, okuyup üfleyip binin :)
az biraz kendimi gördüm azmine bakınca ama ben senin kadar bahtsız bedevi değilim diye düşünüyorum :D
Maşallah,
Allah nazarlardan saklasın...
çok güzel olmuş...
Maşallah aren sen işini bilirsin bu arabanda çok güzel olucak
aren gerek para gerek zevk olarak çok iyisin :D bahtsızsın ama cidden gülerek okudum yazdıklarını.
usdm far olayı lip vede oem kaput mevzusu çok güzel düşünülmüş çünkü bütün s2000ler kardeş gibiydi çok farklı duruyor aracın maşallah.maşallah
Kanka daha bilmiyoruz bakalım kapak önce bizim mi değil mi hahaha :D
Sağol kankam
Kanda işte elmizden geldiğince kurcalıyoruz :D
Sağol şafak abim
Çok teşekkür ederim
artık ne oldu bende bilmiyorum ortaya karışık oldu yine :D
Sağol kankam :D
valla araba dua ediyo beni her gördüğünde :D
Sağolasın Oğuz abim
Sağol abim seninle tanıştıktan sonra kaderim değişti elimi attığım kuruyo bi bağlantımız olabilir mi abi :D hahaha
OEM kaput carbon işte orta yolu böyle bulabildik :D
Sağolasın abim
Sövüyor sövüyor sövüyorum :D hahahaha
Çok teşekkür ederim ilk görenler şmdi görünce arabayı değişmişsin hayırlı olsun diyolar hahaha :D
Allah razı olsun çok ihtyacımız var :)
İnşallah
Çok teşekkür ederim birde komple boyatsam için rahat edicek S2000 amblemleri bi gelsin yanlış geldi gümüş geldi siyahını bekliyoruz
Biraz var farkındayım :D
Okuyuoruz üflüyoruz ama işte paratoner gibiyim alıştım gülüyorum üzülmüyorumda Allah kaza bela vermesin yeter :D
Allah nazardan saklasın. Kocaman maşAllah göze gelmezsin inşallah :)
Çok teşekkür ederim tahtımı kaptırmam bahtsızlıkta lütfen :D EMG ve diğer 4 arabada yaşadıklarımı yazsam roman olur haha :D
Lütfü abim işte elmizden geleni yaptık yapıyoruz kafamda aslında başka araba var ama bu arabayıda çok seviyorum 2 aşk arasında kaldım :D
Efe çok teşekkür ederim kankam valla bahtsızlıkları artık makaraya alıyorum canımı sıkmayay çalışıyorum hallolmicak işler değillermiş :D
Gönlümde AP1 S2k ve kırmızı vardı Allah gönlüme göre verdi
Ap1 istememdeki sebep ben USDM AP1 e aşığım tip olarak
birde kadran beni benden alıyo uzaya doğru gidiyo :D diff farkı ve volan hafifliği vs. işte bir umut koştururz diyede gezmek daha keyfli :D
Zimba olmus :) bence az daha basmalisin kardesim :)
hayırlı olsun Aren,kazasız belasız güle güle kullan.
maşallah ilk defa s2000 ni bukadar detaylı görünce sevdim maşallah tekrardan
Maşallah kazasiz BELASİZ Aren en guzel ap1 lerden
Maşallah çok güzel olmuş, devamını bekliyoruz, Kazasız belasız inşallah :)
Maşallah ve aman daha fazla nazar değmesin, kem gözlerden korusun diyerek kazasız belasız güle güle kullanman dileklerimle bitiriyorum :) Değişim çok başarılı olmuş...
maşallah ahparıg guzel olmuss begendım acıkcası ama kırmızı araba her zaman nazarı ceker bılesın :)