Maşallah gittikçe daha da güzelleşiyor, önde plaka olmaması fazla sıkıntı oluşturmayacaksa bence sökün.
Bu arada sürtme işini halledebildiniz mi?
Printable View
Maşallah gittikçe daha da güzelleşiyor, önde plaka olmaması fazla sıkıntı oluşturmayacaksa bence sökün.
Bu arada sürtme işini halledebildiniz mi?
Tesekkur ederım abı rastgele aldıgımız bı fotoydu guzel oldu gercekten begenmene sevındım..
Ön plaka olmaması sıkıntı deegıl 2 ay boyaya gırıcem dıye plakasız gezmiştim ama boyle ıyı sımdılık belkı bı ara degısıklık ıcın sokerım:)
Surtmeyı halledemedım kardesım ya daha once arkalara yaptıgım kamberın aynısını aynı cıvatalarla öne denedım, mesela sol teker dıreksıyon duzken saga bakıyodu bı acayıp durdu kazalı araba gıbı bende kaldırdım artık yuksek gezıyorum arada esnemede surtuyor yapcak bısı yok :(
Maşallahı var aracın :) . Ne sürtüyor sinan ?, lastik ebatların nedir ?
http://i.hizliresim.com/wO6A73.jpg
Fotograf acıklayıcı sanırım. Donerken arac esnedımı surtuyor camurluk kıvrımını bu hale getırmısti.... Lastık ebatım 195 50 15 ..
Maşallah çok güzel lakin birşey söyleyeceğim.
araç basık ama ön tampon çok alçak olmadığı için çok basık gözükmüyor. Araç rengi bir lip yapabilirseniz önden daha güzel durur bence :)
Maşallah ae101'lere spoon çok yakışıyor yaw :)
maaşallah kazasız belasız
Fx orjınal lipi servısden alsam cok pahalı dısardan getırtsem gene 300 lirayı gecıyor aklımda cupra lıp var ama bakalım artık :)
Gri daha guzel yakısır sanırım benım araca aklında olsun abı grı ıle bronz takaslamak ısteyen olursa takaslıcam :)
Eyw tesekkurler..
MAŞALLAH.Gördüğüm En Güzel AE101.Daha İyisi Yoktur Heralde Türkiye'de.
Nacizane Fikrim Aynalar Biraz Sırıtmış :)
maaşallah kazasız belasız kullanın ; fotolara baktıkca aklım gitti :)
Hay maşallah kardeşim efsanesine. Allah tekerine taş değdirmesin kardeşim.
Maşallah çok tatlı :)
Maşallah sinan kazasız belasız.
maşallah çok güzel olmuş son hali
maşallah hocam kazasız belasız